Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

άντε πάλι αύριο όλη μέρα να περιμένω το κούριερ... κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 6 μπορεί και να περάσει. τσίρκα...

On 25/4/2016 at 12:12 ΜΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Kανουμε τα Challenges στο WoT και αυτο ρουφάει ολη την ενεργεια απ τα καταπονημένα μας(απ τη νηστεία) κορμιά. Νο τηεμ φορ ΠοΘινγκ.

Expand  

There is alwayw time for ΠΟΘ.

On 25/4/2016 at 1:16 ΜΜ, το μέλος deninho έγραψε:

υγ στην ελβετία περνάει ταχυδρόμος κάθε μέρα. και υπάρχει κατάστημα του ταχυδρομείου που δουλεύει ως τις 8 το βράδυ.

Expand  

Μη συγκρίνεις Ευρωπαϊκή χώρα με Ασία...

On 25/4/2016 at 4:16 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Μη συγκρίνεις Ευρωπαϊκή χώρα με Ασία...

Expand  

Μπορεί η Ελβετία να μην ανήκει στην Ε.Ε., αλλά δεν είναι και Ασία.

• Like 1

συγκρίνω μια χώρα του πρώτου κόσμου (Ελλάδα) με μία του τρίτου κόσμου (Ελβετία) και με πιάνει κατάθλιψη

(edited)
  On 25/4/2016 at 4:23 ΜΜ, το μέλος deninho έγραψε:

συγκρίνω μια χώρα του πρώτου κόσμου (Ελλάδα) με μία του τρίτου κόσμου (Ελβετία) και με πιάνει κατάθλιψη

Expand  

475.jpg

:hehe: :hehe: 

τι να πουμε και οσοι ειχαμε κατσει να κανουμε συγκριση πριν 8-9 χρονια, τοτε  που δεν εχει σκασει ακομα η φουσκα.  ( Δεκεμβρης 2008 ftw ) 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  On 25/4/2016 at 4:23 ΜΜ, το μέλος deninho έγραψε:

Expand  

14774283.jpg

Το ότι δεν περάσαν πόλεμο αυτοί ήταν μεγάλο πράγμα.

• Like 1
  On 25/4/2016 at 3:26 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

κοκκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοοκοκο

Expand  

Που θα πας.... δεν θα μου ζητήσεις χάρη κάπου, κάπως, κάποτε; Θα σου δείξω εγώ!

• Like 4
  On 25/4/2016 at 12:12 ΜΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Kανουμε τα Challenges στο WoT και αυτο ρουφάει ολη την ενεργεια απ τα καταπονημένα μας(απ τη νηστεία) κορμιά. Νο τηεμ φορ ΠοΘινγκ.

Expand  

ποια νηστεία ρε μπισκότε κάνεις εσύ και ο γάτος δδλ;τα πάντα εκτός από ανανά;;αυτά τα ξέρουμε και εμείς  :bleh: :pleasantry:

On 25/4/2016 at 6:46 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Που θα πας.... δεν θα μου ζητήσεις χάρη κάπου, κάπως, κάποτε; Θα σου δείξω εγώ!

Expand  

τέτοια προσβολή και δεν απαντάς;;;;;; ΟΙΜΕ που πάμε ως έθνος :crazy:

On 25/4/2016 at 8:04 ΜΜ, το μέλος wrong method έγραψε:

εγώ θα τον απέφευγα για κάποιο διάστημα πάντως  :p

Expand  

Το εχω κανονισει. Θα μας χωριζει ενα πελαγος απο μεθαύριο :hehe:

• Like 2

Ειμαι λεει σε μια υποβρυχια βαση μαζι με μια κοπελιτσα  , δεχομαστε επιθεση απο κατι . Επιβιωνουμε και λεμε να παμε να βαρεσουμε σαπια πορτοκαλια με κατι νεα οπλα . Παω απο την θηβων και εκει που ειναι το Elias  στην διασταυρωση , πανω που εχω κοκκινο αρχιζουν απο απεναντι να περνανε πυροσβεστηκα/ασθενοφορα/μπατσικα full speed - δε ξερω γιατι - . Φτανουμε σε ενα παρκινγ και βλεπω εναν τυπο με τσοπερ να πανυγηριζει επειδη ο ΠΑΟΚ πηρε κυπελλο στο μπασκετ και τελος παμε στο χωραφι εκει διπλα αλλα ειναι κατι τρακτερ και οργωνουν . 

Καλημερα πουρνο πουρνο 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.