Jump to content

Recommended Posts

Το κοτόπουλο στο gif πρέπει να είναι ο προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ- (ουφ!)- προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ- πάππους του άλλου στο avatar.

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

60 χρόνια; Τα πόπουλα;

6-7 ζούνε και νομίζω υπάρχει ένα στο βιβλίο Guinness που το λένε Matilda και είναι 11 ετών.

Μα, αν το ρεκόρ ενός καλοζωισμένου είναι 11, δε νομίζω να φτάνουν 60...

Δεν αναφέρομαι στο μέσο όρο ζωής, βάζοντας στην εξίσωση αυτά που σφάζονται, μιλάω ως είδος.

• Like 1

Και ο παπαγάλος πουλερικο είναι αλλά ζει 50+.

Νομίζω πως η μακροζωία της κοινής ορνιθας είναι απλά ακόμα ενα θύμα στο βωμό του νεοφιλελευθερου αλλωτριωτικου κομφορμισμου που αποδεδειγμένα κατακρεουργει βάναυσα την εργατική τάξη τα τελευταία χρόνια.

• Like 7
(edited)

Δεν ξέρω πόσο ζουν οι κότες, ξέρω ότι επειδή έχουμε κόσμο σπίτι σήμερα, έχουμε 2 από δαύτες στο φούρνο με πατάτες.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2
Just now, Rusty_Cookie said:

Και ο παπαγάλος πουλερικο είναι αλλά ζει 50+.

http://www.love4birds.gr/showthread.php?550-%D0%DF%ED%E1%EA%E5%F2-%C7%EB%E9%EA%DF%E1%F2-%D0%E1%F0%E1%E3%DC%EB%F9%ED

Διαφερει απο το αν θα ειναι εξω ή στο σπιτι. Ετσι φαινεται εδω τουλαχιστον :p 

Ψάχνω ποντίκια (αρουραίους όχι logitech ), σαν αυτούς εδώ.

Αν έχει/εκτρέφει κανείς ας μου στείλει pm :p  φτάνει μόνο μη δει ο αστρολάβος αυτό το post!

1st world problems: δεν την παλεύω με τη φασαρία του προσωρινού υπολογιστή μου... αναπολώ τις μέρες που είχα το δικό μου υπολογιστή χύμα πάνω στο γραφείο, και δεν άκουγες ούτε ελάχιστο βουητό

• Like 1

γιατί η μητρική έχει πάει για αρ εμ έι, και προς το παρόν βολεύομαι με τον υπολογιστή που έχουν οι γονείς στο χωριό, που κατά τύχη μου τον είχαν φέρει για αναστήλωση :p

btw το customer support της apacer είναι λίγο για το πέος, ή μου φαίνεται; έχω στείλει από τις 23 Μάρτη email για Module που βγάζει >8000 σφάλματα στο 3% του memtest και περιμένω ακόμα για μια απάντηση...

πριν 35 λεπτά, το μέλος Pokemon640 έγραψε:

Αν έχει/εκτρέφει κανείς ας μου στείλει pm :p  φτάνει μόνο μη δει ο αστρολάβος αυτό το post!

Κουνελα να παρεις 

43 minutes ago, Pokemon640 said:

Είναι πολύ άτακτα για pokemon, δε θα κάνεις δουλειά.

(edited)
3 hours ago, Wizard! said:

Μην το διαβάσει ο @o polonos μόνο...

ωχ ναι... ηδη με εχει αναγνωρισει μια φορα στο ξερκαρφωτο εξω ...δε θελω να μαθω τι ειναι ικανος να κανει χαχα

Ασχετο αλλα η υπογραφή μου ειναι παντελως out of date...μονο 1U racks+stuff δεν εχω παρει ακομα :p

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.