Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Τι ζόρι τραβάνε όλοι με το 2-3-4-100 way authentication???

Κάνω μια αγορά μέσω Paypal, όλα καλά.

Κάνω μια δεύτερη, και ξαφνικά θέλει να επιβεβαιώσει ότι είμαι εγώ, μέσω τηλεφώνου.

Το αστείο είναι πως δεν έχει καμία άλλη επιλογή, πχ email, άρα θα μου ζητήσει αν δώσω τηλέφωνο... Πως ακριβώς θα με επιβεβαιώσει λοιπόν...;

Ηλίθιοι...

• Like 1
(edited)

Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Το βρήκα στο αμάξι μέσα. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν ξέρω από πού μπορεί να έφυγε.

004_8205.jpg

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Σαν την βλακεια που πατας για να σηκωσεις το μαξιλαρακι του κεφαλιου μου φαινεται 

Πέτρο, δεν έχει τέτοιο το αμάξι μου, wrong method, δεν έχουν μπει ποτέ τέτοιες σακούλες στο αμάξι.

Εγώ ξέρω τι είναι.

Είναι αυτό που θα φας τον κόσμο να βρεις που μπαίνει και δε θα βγάλεις άκρη.

Μετά θα το αποθηκεύσεις κάπου, ώστε αν κάποια στιγμή βρεις, να το βάλεις.

Αρκετό καιρό αργότερα, θα βρεις από που λείπει και τότε δε θα θυμάσαι που το έβαλες.

Τέτοιο είναι :hehe:

• Like 7
πριν 33 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Το βρήκα στο αμάξι μέσα. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν ξέρω από πού μπορεί να έφυγε.

004_8205.jpg

Αυτό! 1-0!

18 minutes ago, Wizard! said:

Εγώ ξέρω τι είναι.

Είναι αυτό που θα φας τον κόσμο να βρεις που μπαίνει και δε θα βγάλεις άκρη.

Μετά θα το αποθηκεύσεις κάπου, ώστε αν κάποια στιγμή βρεις, να το βάλεις.

Αρκετό καιρό αργότερα, θα βρεις από που λείπει και τότε δε θα θυμάσαι που το έβαλες.

Τέτοιο είναι :hehe:

Μπορεί να είναι και το άλλο, που θα το πετάξω και μετά από καιρό θα βρω από που λείπει, αλλά θα το έχω πετάξει.

• Like 2

Απο δω και μπρος θα κουλαω και θα κρυβω κομματια πλαστικου στα αυτοκινητα των αλλων 

• Like 2
Μία ώρα πριν, το μέλος wrong method έγραψε:

αστροκατ,εσύ που είσαι δεινός τενίστας,τι πρέπει να προσέξω στην νέα ρακέτα που θέλω να αγοράσω;;  

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.