Jump to content

Recommended Posts

έχουν αλλάξει τα μαθηματικά του λυκείου.. μένουν πολύ πίσω, από όταν άλλαξε το σύστημα κ σταμάτησαν οι δέσμες.. στη δική μου σχολή βέβαια δεν το δέχονταν οι καθηγητές κ συνέχιζαν από εκεί κ πέρα με τα δικά τους μαθηματικά..  :wall:

• Like 1
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

εγώ το 2002 το έδωσα λογικά κάμποσα άλλαξαν ε;; χαχα 

Εμ τώρα άμα σου πω ότι πας γυρεύοντας να ακούσεις ότι είσαι παππούς, εγώ θα φταίω;

Είδες πάντως, σαν καλός άνθρωπος δε στο είπα αλλά σε προειδοποιώ :p 

• Like 1

Πόσο ανώμαλος πρέπει να είσαι να περνάς τα υπόλοιπα μαθήματα και να χρωστάς μαθηματικά (επειδή θα βιαστούν να μιλήσουν μερικοί , μιλάμε για Ηλεκτρονικών Μηχανικών όπου τα 3/4 περιέχουν μαθηματικά)

Χιχιχι

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες αλλά πέρνα από εδώ μια βόλτα και θα αλλάξεις γνώμη. Ένα θα σου πω, τώρα που άλλαξε καθηγητής πέρασε το 86% των φοιτητών, πριν δε περνούσε ούτε το 1/3.

Φταίμε βέβαια και εμείς αλλά ως ένα σημείο...

• Like 1

Το '85 που πηγα δημοτικό υπήρχαν ορισμένα παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις που ενώ είχε καταργηθεί, έρχονταν με ποδιά...

Που να δειτε 5η δημοτικου που μαθαινουν για μορια , ηλεκτρονια και φορτια . Η επομενη γενια θα ειναι επιστημονες απο τα 15 τους 

Έχω ανηψιό στην 5η δημοτικού και την Κυριακή που μας πέρασε τον πήγα σε ομιλία του Σιμόπουλου (είχε έρθει στο Ναύπλιο). Σήμερα με πολύ χαρά έμαθε πως τελικά ανακαλύφθηκαν τα βαρυτικά κύματα.

• Like 5
(edited)

Έχω ανηψιό στην 5η δημοτικού και την Κυριακή που μας πέρασε τον πήγα σε ομιλία του Σιμόπουλου (είχε έρθει στο Ναύπλιο). Σήμερα με πολύ χαρά έμαθε πως τελικά ανακαλύφθηκαν τα βαρυτικά κύματα.

σε θεωρητικό επίπεδο ξέραμε ότι υπάρχουν απλά δεν τα είχαμε καταγράψει (βγάλει φωτογραφία :D) , τώρα πλέον και με την βούλα κατεγράφησαν άρα η θεωρία αποδείχτηκε ....

επόμενο βήμα παραγωγή Βαρυτικών κυμάτων ! :p

http://news247.gr/eidiseis/epistimi/h-istorikh-anakoinwsh-gia-ta-varytika-kumata-deite-live-eikona.3902830.html

Η πηγή των βαρυτικών κυμάτων είναι μία σύγκρουση και συγχώνευση δύο τεράστιων μαύρων τρυπών, με μάζες περίπου 30 φορές μεγαλύτερη του Ήλιου, σε απόσταση 1,3 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη. Το συμβάν αυτό απελευθερώνει τεράστια μάζα-ενέργεια με τη μορφή βαρυτικών κυμάτων, τα οποία έγιναν αντιληπτά από τους ανιχνευτές του LIGO.

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

όταν ο αστροκατ τελείωσε το σχολείο,στην Σ. Ενώση υπήρχε τσάρος :p

Εννοείς οι δεινόσαυροι περιφέρονταν ακόμα στη γη. 

• Like 4

Εννοείς οι δεινόσαυροι περιφέρονταν ακόμα στη γη. 

Εγώ νομίζω ότι όταν έπεσε ο γάτος στη Γη, ήταν που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.