Jump to content

Recommended Posts

(edited)

ψωφισε?

Καθαρισα το pc και οταν το αναψα εμφανιστηκε τουτο .... δεν μπορω να πω οτι πιεσα αυτο το σημειο της οθονης 

post-62119-0-78968700-1452865743_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

ψωφισε?

Καθαρισα το pc και οταν το αναψα εμφανιστηκε τουτο .... δεν μπορω να πω οτι πιεσα αυτο το σημειο της οθονης 

Δοκίμασε να το τρίψεις ελαφρά με ένα πανάκι. Κι εμένα είχε κολλήσει μια φορά ένα pixel και με λίγο μασαζάκι ξεκόλλησε.

Δοκίμασε να το τρίψεις ελαφρά με ένα πανάκι. Κι εμένα είχε κολλήσει μια φορά ένα pixel και με λίγο μασαζάκι ξεκόλλησε.

Ελαφρα χωρις πιεση? ελαφρα αλλα να ζεσταθει το σημειο ? οθονη κλειστη η ανοιχτη ?

ψωφισε?

Ρε το πίξελ σε μάρανε; Πιο δίπλα έχει ολόκληρη γραμμή μαύρη!!!!

Ρε το πίξελ σε μάρανε; Πιο δίπλα έχει ολόκληρη γραμμή μαύρη!!!!

Σιριουσλι -.- 

Δε καταλαβαινεις τον πονο μου , μονο τα cookies παπαδοπουλου τον καταλαβαν 

η crt δεν καίει pixel.. καίει εγκεφαλικά κύτταρα :sarcastic: ειλικρινά, αν έχεις ακόμα, πάρε μια επίπεδη κ σώσε τον εαυτό σου.. το συντομότερο

• Like 1

CRT since 2002, κανένα κολλημένο Pixel!

Γιατί έχεις αμάξι και δεν έχεις κάρο; Κανένα μηχανικό πρόβλημα στον κινητήρα :p

• Like 4

η crt δεν καίει pixel.. καίει εγκεφαλικά κύτταρα :sarcastic: ειλικρινά, αν έχεις ακόμα, πάρε μια επίπεδη κ σώσε τον εαυτό σου.. το συντομότερο

Επίπεδη είναι. :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.