Jump to content

Recommended Posts

σαν να τους τελειώνει το μελάνι στον εκτυπωτή είναι

Ή σα να μπήκε στο πλυντήριο με ένα φακελάκι τσάι...

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Εγω το σοκ το εφαγα οταν πηγα να μπω σε μια πολυκατοικια κ 2 κοριτσακια 12-13χρ, ανοιγουν κ λεμε περαστε κυριε....

φακ....:hehe:

• Like 4
  • Ηλικία34 χρονών
  • ΓενέθλιαΜάϊος 15, 1981

το σοκ θα ητανε αμα λεγανε περνα μεσα  κωστακη να παιξεις με τις κουκλες μας  :p

• Like 1
(edited)

facepalm

διάλογος μεταξύ εμού και ενός φίλου

(φ- έλλα νίκο το ίντερνετ δεν δουλευεί βάζω καλώδιο και τίποτα

ν- για στήλε μια φοτό του ρουτερ σου να δω τα καλώδια

φ-

12319443_1254963341196100_1439887399_n.j

ν-ωραία σύνδεση έχεις κάνει προσπαθείς να συνδέσεις το pc σου με τηλεφωνικό καλώδιο

ν-άντε πάρε ένα ETHERNET καλώδιο)

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1

Όταν μετακόμισα από Πειραιά-->Μοσχάτο, αφού τελειώσαμε το μπος της μεταφορικής έκανε τσιγάρο κ μου λέει είσαι παντρεμένος; Έχεις παιδιά;; Και του λέω από τώρα;; Και μου κάνει ε πότε περιμένεις... πέρασαν τα χρόνια.. δεν είσαι καμιά 35άρα;;; Κι ήμουν 22...  :eek:

Στα 25, είμαι στο γυμναστήριο και κάνω ένα όργανο.. έρχεται λοιπόν ένας πιτσιρικάς 18-19 κ όπως σηκώνομαι λέει πίσω μου.. "τελειώσατε κύριε;". Εγώ δεν έδωσα σημασία με τη σιγουριά ότι μιλούσε σε άλλον... και συνεχίζει "κύριεεεε... τελειώσατε; Θα κάνετε άλλο;;". Ε όχι και κύριε ρε φίλε του λέω.. θα μπορούσαμε να ήμασταν αδέρφια..  :o

Αιώνιος φοιτητής μπαίνω να δώσω προτελευταίο μάθημα με ένα φιλαράκι σε μεγάλο αμφιθέατρο. Τόσο παλιοί που παίζει να μας ήξερε μόνο ο καθηγητής, ούτε καν οι βοηθοί του. Τη μια βοηθό την είχα συμφοιτήτρια :lol: κάθονταν όλοι στα έδρανα κι εγώ μιλούσα όρθιος με το φίλο σε μια γωνία. Έρχονται λοιπόν 2 πιτσιρίκες και μου λένε.. κύριε έχουν γεμίσει οι θέσεις, πειράζει να κάτσουμε εκεί;; Ο κολλητός να έχει λιώσει κι εγώ να έχω κολλήσει κ να προσπαθώ να καταλάβω πώς μας πέρασε για επιτηρητές.. :eek:  

πάντα με κάνουν μεγαλύτερο, αλλά 1-2-3-4 χρόνια... όχι κι έτσι ναουμ'

• Like 3

• Ηλικία34 χρονών
  • ΓενέθλιαΜάϊος 15, 1981

το σοκ θα ητανε αμα λεγανε περνα μεσα  κωστακη να παιξεις με τις κουκλες μας   :p

pedobear_looking.png

• Like 6

Γυρνωντας περναγα απο ενα σχολειο , εκεινη την στιγμη επαιζαν μπαλα και την εστειλαν εξω . Παω , την ποιανω και την κλωτσαω μεσα 

"Ευχαριστουμε κυριε" 

Μου ραγισε την καρδια 

κεριά και λιβάνια...

"Νέο τζακ-ποτ σημειώθηκε στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ, καθώς δε βρέθηκε κανένας τυχερός στην πρώτη κατηγορία (5+1 επιτυχίες). 'Ετσι, στην κλήρωση της Κυριακής το Τζόκερ θα μοιράσει στους νικητές περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.