Jump to content

Recommended Posts

Βλέπω βελτιώθηκες στη λήψη candid φωτό.

Σε καλο δρομο ειναι ..αλλα θα ηθελα να τον δω να βγαζει selfie μαζι της και να φοραει t-shirt (ο jax) με την γνωστη εικονα shut up and take my money. : p

• Like 4
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Εγώ διαφωνώ πάντως. Είναι σωστό να τραβάς κάποιον φωτό εν αγνοία του, και να τη δημοσιεύεις; (έστω και χωρίς το πρόσωπο του) 

Δεν επιτρέπεται αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει ο σοφός λαός. Για το καλό του φόρουμ το κάνει :p

• Like 2

Είναι σωστό να τραβάς κάποιον φωτό εν αγνοία του, και να τη δημοσιεύεις; (έστω και χωρίς το πρόσωπο του) 

Πολύ δύσκολα ερωτήματα για πρωινή ώρα.

Εγώ διαφωνώ πάντως. Είναι σωστό να τραβάς κάποιον φωτό εν αγνοία του, και να τη δημοσιεύεις; (έστω και χωρίς το πρόσωπο του) 

Ποιοι από εδώ νομίζουν ότι είναι ακόμη εν αγνοία της? :)

Σε γνωστό ελληνικό forum για audio video.

Ανοίγω θέμα, το σβήνουν χωρίς λόγο, τους ρωτάω γιατί το έσβησαν, μου απαντάνε δεν είχα ανοίξει ποτέ θέμα.

Ομολογώ ότι η δικαιολογία τους είναι πρωτότυπη :hehe:

• Like 4

Ανοίγω θέμα, το σβήνουν χωρίς λόγο, τους ρωτάω γιατί το έσβησαν, μου απαντάνε δεν είχα ανοίξει ποτέ θέμα.

Κανονικα επρεπε να φας και μπαν για τεντυποισμό. Ακους εκει σβηνουν το θεμα και ζητας και τα ρεστα...

• Like 2

Όχι απλά τεντιμπόης. Τρελός τεντυμπόης. ΝΟΜΙΖΩ ότι ανοίγω ανύπαρκτα θέματα. :hehe:

Αλλά εκεί που τρελαίνεσαι είναι ότι αυτά τα ανύπαρκτα θέματα αυξάνουν τον post counter. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΛΕΜΕ :hehe:

Καλό. Το σημειώνω :p

• Like 9
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.