Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Κοτοποθλο αλα κρεμ στον οριζοντα .... το σκιζω , δεν παει αλλο ...κατι πρεπει να κανω και να μην φαω ή τουλαχιστον να φαω λιγο 

(edited)

17-11-2015 06:49 Μ.Δ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

23-11-2015 08:46 Μ.Δ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΕΛΤΑ

23-11-2015 13:28 Μ.Δ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ

Την τύχη μου μέσα...άντε τώρα να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά...εύχομαι να προλάβω πριν το στείλουν πίσω πάλι....

Έγινε επεξεργασία από Volrath

Ύπνος στις 2:30 τη νυχτα.. η μικρή ξυπνάει στις 3:30, 5 και 6 παρά τεταρτο για τα καλα.. Ζόμπι mode στη δουλειά σήμερα.

να ταΐζεις το μικρο (5 μηνων) 00:30, να σε ξυπνανε στις 02:00 να σηκωθεις να το δεις γιατι κλαιει, και στις 06:30 να σηκωνεσαι γιατι, για να ετοιμαστει η γυναικα, πρεπει να αναψει ολα τα φωτα... 

και μετα 10ωρο στην δουλεια...

ηταν ενα ομορφο καλοκαιρι :angry: ...

• Like 2

O αγαπημένος μου πΟΤΕ δε λέει να με αφήσει ήσυχο...

Κάναμε πριν 2 μήνες, διακοπή της δορυφορικής και επιστρέψαμε και τον αποκωδικοποιητή.

Ο πΟΤΕς που λέτε, μας έχει στείλει άλλους 2 λογαριασμούς με χρέωση TV + αποκωδικοποιητή (είναι αυτός με το δίσκο, που τον χρεώνει!).

Επικοινωνώ με το κατάστημα που τον επιστρέψαμε, γίνεται πολύ συχνά μας λένε.

Ελέγχω ότι έχω την απόδειξη παράδοσης/διακοπής υπηρεσίας, την έχω.

Φυσικά δεν τον έχω πληρώσει, αλλά αυτοί συνεχίζουν και χρεώνουν.

Θα περιμένω 2-3 χρόνια να με πάνε στο δικαστήριο, γιατί θα έχει φτάσει το χρέος 2000€ και θα αξίζει τα έξοδα για αυτούς και μετά θα στείλω εκπρόσωπο με την απόδειξη και έναν ακόμα με κάμερα να τραβάει τα μούτρα του δικηγόρου τους.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.