Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.

Μπράβο στο νέο σπίτι :)

Ελπίζω να μας χαρίσει το ίδιο πολλά χαμόγελα όπως το προηγούμενο.

• Like 1
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλορίζικο το νεο φόρουμ,μια ερώτηση μόνο από εμένα,γιατί δεν μπορώ να δω τις αγγελίες?

• Like 1

την πιο θερμή καλημέρα στον νέο ανανεωμένο ΛΑΜΠΗ μας....πολύ μου αρέσει...ευχαριστούμε

@astrolabos μιας και έχασες κατά την μεταγωγή το avatar μου δεν πετάγεσε σε μια παραλία να γράψεις στην αμμο με ομορφα καλλιγραφικά γραμματα "sstav 2014-2015" και να το βάλουμε....

• Like 3

Καλορίζικο το νεο φόρουμ,μια ερώτηση μόνο από εμένα,γιατί δεν μπορώ να δω τις αγγελίες?

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο τομέας των αγγελιών, σύντομα όμως θα είναι.

Δες εδώ:

http://www.thelab.gr/topic/139806-καλώς-ήρθατε-στο-ανανεωμένο-thelabgr/?p=2089264

• Like 1

καλοριζικο και καλοταξιδο να συνεχισει να ειναι, οπως ηταν μεχρι και χτες..!  και απροβληματιστο...!! 

φαινεται πως επιτελους, ηταν αναγκαια η αλλαγη. στα δικα μου ματια, ειχε αρχισει και γινοταν βαρετη  η προηγουμενη πλατφορμα.  θες λογω συνηθειας...?  θες λογω "οκνηροτητας" της προηγουμενης πλατφορμας...?   δεν ξερω σιγουρα.....!  παντως η αλλαγη μου ηρθε πολυ ευχαριστα..!  

μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν για τη μεταβαση....! 

ΥΓ. και μια ερωτηση προς MODS:  δεν ειναι bug, γι αυτο δεν ρωταω στο αντιστοιχο section, η ωρα δεν μπορει να γινει ελληνικη? και οχι  UTC..?  η υπαρχει αλλος λογος που κρατατε την UTC time?

• Like 1

Ποσες αλλαγες??? εχετε νεο like button tester??? και ελπιζω να εχετε πλεον την πολυχρωμη καρτα μου!!!

αντε καλη αρχη με το καινουριο site!!! :D

• Like 1

Και δεν δουλεύει και το tapatalk; F@ck yeah!Ναι να ξεψαχνίσουμε αλλά όχι να φέρω και το χρυσό φτυάρι.

• Like 1

Πολύ ωραίο εκ πρώτης όψεως το νέο interface και ευχαριστούμε για τον κόπο και τα ξενύχτια που ρίξατε.Το αποτέλεσμα πιστεύω σας δικαίωσε.

Φαντάζομαι μικροπροβληματάκια στην πορεία θα βγουν , θα εντοπιστούν και θα διορθωθούν.

Και πάλι καλορίζικο με υγεία σε όλους

• Like 1

Και δεν δουλεύει και το tapatalk; F@ck yeah!Ναι να ξεψαχνίσουμε αλλά όχι να φέρω και το χρυσό φτυάρι.

Tapatalk σήμερα, subscriptions δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό θα το φτιάξουμε όμως :)

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.