Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

το υπέθεσα, αλλά αφού δεν το είπε κ κανένας.. λέω μπορεί να γίνεται.. 

έστω κ το ανάποδο με ενδιαφέρει.. 

Γιορτάστε την Ημέρα του “ΟΧΙ” με πολλά Ναι! Ναι! Ναι!

Απο ολες τις βλακιες στο φου μπου , αυτο ηταν το καλυτερο

καθαρίσαμε με τον ενφια,μόνο 1,5 ώρα ουρά-πάλι καλά 

φιλθι,μπέκα να σε πάω μερικούς γύρους μποι να βάλεις κανένα ενσιεντ συνολάκι απάνω σου :p :p

• Like 1

Για δώστε info. Αν πας τράπεζα τι χρειάζεσαι να τυπώσεις; Μόνο την ειδοποίηση πληρωμής; Ηλεκτρονικά πως γίνεται;

Μόνο την ειδοποίηση πληρωμής για τράπεζα. Από το ebanking, πληρωμές => δημόσιο => πληρωμές οφειλών εκτός ρύθμισης ή κάπως έτσι. Προσωπικά το έβαλα στην πιστωτική κάρτα της εθνικής σε 12 άτοκες δόσεις....

• Like 2

οι δικοί μου είναι παραδοσιακοί,θέλουν το χαρτί να το βλέπουν,τώρα μαθαίνουμε την ανάληψη από ΑΤΜ :p

Κάνει και εκτύπωση μετά τη πληρωμή ξέρεις. Αλλά η εκτύπωση πληρωμής σε τράπεζα είναι στο DLC, δεν έχει βγει ακόμη :p

• Like 1

Πλήρωσα και 'γω ηλεκτρονικά τη πρώτη δόση, αλλά στο TAXISnet στη ταυτότητα πληρωμής δεν φαίνεται ότι πληρώθηκε. Μήπως θέλει κάποιο χρόνο;

Τσεκάρετε μία κ' εσείς και πείτε μου.

Πλήρωσα και 'γω ηλεκτρονικά τη πρώτη δόση, αλλά στο TAXISnet στη ταυτότητα πληρωμής δεν φαίνεται ότι πληρώθηκε. Μήπως θέλει κάποιο χρόνο;

Τσεκάρετε μία κ' εσείς και πείτε μου.

Αν δεν σου λέει κάτι τότε δεν πλήρωσες, πρέπει να ξαναπληρώσεις. Δες το σαν re-install του DLC :hehe:

Δεν τη παλεύω καθόλου σήμερα. Πρέπει να καταργηθούν οι αργίες, αποσυντονίζεσαι.

Πρέπει να καταργηθεί η δουλεία βασικά. 5ώρο-3ήμερο, τέλος. Στα διάλα ζούμε για να δουλεύουμε.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.