Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)

Δεν ξέρω αν φταίνε τα μνημόνια ή οι ψεκασμοί, αλλά κάποιος πέρναγε κάτω από το σπίτι φωνάζοντας "Άνοιξεεεεεεεεε, πετράάάάάάάάά". :hehe:

Έγινε επεξεργασία από vic
  • Like 1

Δεν ξέρω αν φταίνε τα μνημόνια ή οι ψεκασμοί, αλλά κάποιος πέρναγε κάτω από το σπίτι φωνάζοντας "Άνοιξεεεεεεεεε, πετράάάάάάάάά". :hehe:

Ε περίπτωση να φταίει η Ελένη που τον άφησε και ο Γιάννης ο Περπατητής δεν παιζει ε?

• Like 1

Ε περίπτωση να φταίει η Ελένη που τον άφησε και ο Γιάννης ο Περπατητής δεν παιζει ε?

Μπορεί να ήταν και απογοητευμένος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν ξέρεις. :p

• Like 3

Πεεεεεεεεεερααααασμέεεεεεενεεεες μου αγαπεεεεες του καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιρούυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ου ου ου   χαλαααααα  σμααααα ατααααα.

• Like 1

Ταρατατα

Μεεε το πέρασμα του χρονουυυ τουρουρουρουρου ρουρουρου, την ανάμνηση του πονουυυ, στηην καρδιά μου αφήσατεεεε, ταραραραρα ραραρα.

Ταρατατα

Μεεε το πέρασμα του χρονουυυ τουρουρουρουρου ρουρουρου, την ανάμνηση του πονουυυ, στηην καρδιά μου αφήσατεεεε, ταραραραρα ραραρα.

T_AB0o.gif

bMxasqg.gif

maxresdefault.jpg

• Like 1
(edited)

πόσο γκαντέμης παίζει να είμαι να σου αλλάζουν το χειριστήριο , και μετά από μία ώρα παιχνιδιού να βγάζει το ίδιο πρόβλημα !
round 2 ώρα να κάνω μια επίσκεψη ξανά στο κατάστημα !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Αν το παιχνίδι λέφεται "Κοπανάω το χειριστήριο στον τοίχο", παίζει να βγάζει το ίδιο πρόβλημα!!! :bleh::hehe:

(edited)

έχω ένα logitech chillstream πάνω από 7 χρόνια και τι δεν έχει περάσει ακόμα όλα δουλεύουν (οι αναλογικοί μοχλοί σαν καινούργιοι κιχ δεν κάνουν) το μόνο που δυσλειτουργεί είναι το r2 η σκανδάλη ...

πιστεύω ότι μου δίνουν στα public τα χαλασμένα

• Like 1
(edited)

λες εεε ωραία :p ...

για φαντάσου κάθε φορά που πάταγες πλήκτρα στο πληκτρολόγιο να άκουγες το παρακάτω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.