Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

http://www.sbnation.com/lookit/2014/12/2/7319703/andre-johnson-16000-shopping-spree-texans-needy-kids

Andre Johnson is an early-December Santa Claus. Taking kids from Child Protective Services on a shopping spree is nothing new but this year was especially impressive.

- Each kid this yr gets a bike, gaming system & all the toys they can get in a basket in 80 seconds.

- Some @TexansCheer members helped the children get as many toys into their cart today.

$16.266 του στοίχισε, drop in the ocean που λένε στο χωριό μου, αλλά και πάλι μπράβο του.

B33CjaDCAAAxQs8.jpg

• Like 4

αυτό με την apple που χρεώνει 2€ το verification τι σκ@τ@ είναι...

γγγκκκρρρρρ

ούτε ένα password δεν μπορεί να αλλάξει κανείς. πρέπει να πλερώ.

βρε τσιγγούνη, εχεις προιον της apple και σκεφθεσαι το διφραγκο ... :p

Έγινε επεξεργασία από yz3427
  • Like 8

με ποια έννοια το ρωτάς;σαν χαρακτήρας του οφτοπικ,ναι μου έλειψε,σαν κάποιος που αν δεν τον δω θα βγάλω καντήλες,προφανώς όχι 

Ρωτάω σαν απορία στο γενικότερο κλίμα του ΠΟΘ.

Αν εννοείς καμπύλες που δείχνουν τη σταθμη φωτισμου κάνε θέμα ριξε ένα mention και το βλέπω!

αργησες !!!!  Μαλλον το εβγαλα σωστα ,   (αλλα ειχαμε γραψει πινακα και αλλα ελεγαν οι σημειωσεις ) . Αλλα αφου το αποτελεσμα βγηκε λογικο , τοτε ειναι και αποδεκτο  :p

next εχω dialux , θα χω υποψην το mention εκει !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.