Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

και τις πάρω να πάμε για μπάνιο!!

Καλημέρα σε όλους!!!!

που κανετε μπανιο οι ντόπιοι; καραθώνα;τολό;καντια;

(edited)

Έτσι βασανίσου  :p

σου εύχομαι να έχεις γείτονα που όλη μέρα ακούει Καζαντζίδη κτλπ :p ;P 

Βαλε του λιγη μεταλ να στανοιαρει  :p

πρόκειται για μεγάλης ηλικίας ζευγάρι που μάλλον είναι και οι 2 κουφοί :p

Έγινε επεξεργασία από wrong method
  • Like 2

σου εύχομαι να έχεις γείτονα που όλη μέρα ακούει Καζαντζίδη κτλπ ;P

Τα Ζ5500 μου έχουν άλλη γνώμη :p
  • Like 2

Ένσταση κύριε δικαστά

΄Ώπα ο Πατριάρχης νομίζω δεν είναι πρόβλημα να παίζει όλη την μέρα ....

Αν όμως σου βάλει έναν Παντελίδη - Πάολα από το πρωί έως το βράδυ θα βαρέσεις ενέσεις !!!

που κανετε μπανιο οι ντόπιοι; καραθώνα;τολό;καντια;

Προσωπικά προτιμώ το κιβερι γιατί είναι φιλικό για τα τρίχρονα. Για οφθαλμολουτρο προτείνεται καραθωνα και κονδύλι (aka αγ. Νικολας). Καντια και τολο έχω να πάω χρονια...

• Like 1

Δωράκι απο μένα για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής!

Απαραίτητα καλά ηχεία/ακουστικά!

Καλό λιώσιμο!  :metal:

Link

• Like 1

Οχι πως εχω σουπερ ηχεια ... απλα ενα home cinema , αλλα αυτο που εβαλες με εκανε να διαπιστωσω την τρομερη διαφορα με τα τραγουδια του youtube που πλεον εχουν αντικαταστησει τις βιβλιοθηκες μου

• Like 1

ΗΜΑΡΤΟΝ....

αλλαγή ονόματος σε παλιό λογαριασμό της ΔΕΗ...χωρίς χρωστούμενα και τα ρέστα...απαιτεί Υπ.Δήλωση Εγκαταστάτη (έχει λήξει από παλιά) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 305 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγύηση γιατί; Σε λογαριασμό που δεν έχει διακοπεί 30 χρόνια; που απεβίωσε ο ιδιοκτήτης και το παίρνει ο κληρονόμος...

• Like 1

Γιατί νόμιζες ότι όλοι οι λογαριασμοί ΔΕΗ είναι σε ονόματα αποδημησάντων εις Κύριον (ζωή σε μας);

• Like 3

θα ήθελα να πάω να φτιάξω τα πράγματα...τυπικούρα και έτσι

Να διορθώσω και τμ θα ήθελα επειδή στην πραγματικότητα είναι λιγότερα από τα δηλωθέντα  στην ΔΕΗ (στην εφορία είναι κανονικά) ωστε να πληρώνω λιγότερα τέλη...αλλά αυτή η 305 αρα δεν θα κάνει σύντομα απόσβεση...

Για κοίτα από περιέργεια, στον τρέχοντα λογαριασμό, πόση εγγύηση λέει ότι έχει πληρωθεί; Στο σπίτι μου 110 τ.μ. τριφασικό, το 2010 πλήρωσα 128 ευρώ....

(edited)

17,61 ευρώ γράφει στον τρέχοντα λογαριασμό! είναι παροχή 35ετίας....[είναι Γ21 επαγγελματικό, ενισχ. μονοφασικό 15KVA, 50τμ]

Έγινε επεξεργασία από sstav

μεταλλαγμένα τα κουνούπια στο βαρνάβα. ταμπλέτες, φιδάκια, αντικουνουπικό σπρέι, κι όμως συνεχίζουν να τσιμπάνε τα διαόλια... θα πεθάνουμε...

ΗΜΑΡΤΟΝ....

αλλαγή ονόματος σε παλιό λογαριασμό της ΔΕΗ...χωρίς χρωστούμενα και τα ρέστα...απαιτεί Υπ.Δήλωση Εγκαταστάτη (έχει λήξει από παλιά) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 305 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγύηση γιατί; Σε λογαριασμό που δεν έχει διακοπεί 30 χρόνια; που απεβίωσε ο ιδιοκτήτης και το παίρνει ο κληρονόμος...

Πριν 4 περίπου χρόνια αν θυμάμαι καλά με τις γειώσεις κτλ είχε σφίξει πολύ τα λουριά η ΔΕΗ.

Αυτό για την εγγυηση υπήρχε πάντα στην ΔΕΗ και το ποσόν που είχε δωθεί τοτε 17,61 θα σου αφαιρεθεί

από τον τελευταίο-εκκαθαριστικό πλεον λογαριασμό.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.