Jump to content

Recommended Posts

@deninho@greekfragma

πλακώστε τα τηλέφωνα καλού κακού να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν «στείλει» ειδοποιήσεις ή ότι δεν είναι σε κανένα τελωνείο αν εμπλέκονται και τέτοια. 

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

- πωλείται σκληρός δίσκος σε καλή κατάσταση :p

την παρακάτω εικόνα αντίκρυσα μόλις μου είπαν να κοιτάξω ένα pc που κολλάει συνέχεια και κάνει 15' για boot!!!!!

Τι να πρωτοκοιτάξεις??? Τα σφάλματα ανάγνωσης? Τους προβληματικούς τομείς?? Ή τις ώρες λειτουργίας????

HDD_OS.jpg

• Like 4

Πού βάζεις εσύ με τόσο; Γιατί κι εγώ σήμερα 1.46 την είδα.

στην μιχαλακοπουλου η shell εχει 1.52 τις τελευταιες βδομαδες και καθε τριτη v power στην τιμη της απλης.επισης αχαρνων 340 κατω πατησια εχω δει BP και το απεναντι με 1.47-.49

Αν πήγαινες με τους ατμούς και έχεις και ~5-7λ ρεζέρβα, παίζει. Αν στα 45 μετράς και τη ρεζέρβα, σηκώνει καταγγελία. Κράτα και την απόδειξη και άλλαξέ τους τα φώτα.

Ιδανικά πάντως, βάζε πάντα σε πρατήριο με ολοκληρωμένο σύστημα εισροών-εκροών και ιδανικά και πιστοποίηση με ταινίες ασφαλείας στις αντλίες.

Προσεχετε με τα βενζιναδικα...εγω παλι καταφερα να βαλω 49 λιτρα σε 45άρι ρεζερβουαρ....ΕΚΟ Χολαργου στην καθοδο Μεσογειων....για το Θεο...

http://static4.businessinsider.com/image/5074934c6bb3f7f629000008-590/the-mythbusters-deem-it-plausible-that-both-could-have-survived-if-rose-wasnt-so-selfish-that-is.jpg

Αν πήγαινες με τους ατμούς και έχεις και ~5-7λ ρεζέρβα, παίζει. Αν στα 45 μετράς και τη ρεζέρβα, σηκώνει καταγγελία. Κράτα και την απόδειξη και άλλαξέ τους τα φώτα.

Ιδανικά πάντως, βάζε πάντα σε πρατήριο με ολοκληρωμένο σύστημα εισροών-εκροών και ιδανικά και πιστοποίηση με ταινίες ασφαλείας στις αντλίες.

Το αμαξι ειναι πρωτο χερι απο Νοεμβριο '99 ονομαστικη συνολικη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ εχει 45lt, τερμα άδειος δεν εχω βαλει εδω και 15 χρονια πανω απο 44.5lt...

Απλα τους τρωει ο ποπος τους...να πω κλεβουν μισο λιτρο οκ, λες δε @μει αλλα 4 ειναι αφορμη για ταβερνοξυλο και καταγγελια καπακια...

Πρώτη παραγγελία από merimobiles και μετά από 3 μέρες λαμβάνω το εξής μήνυμα:

Thank you for your order! We would like to inform you that we have other shipping options available for you.Άντε ρε. Δεν το είδα It's the start of Holiday season and delays can be expected γιατί αντί να στείλουμε απ'ευθείας το προϊοόν, περιμένουμε 3 μέρες και μετά ρωτάμε αν θέλετε άλλο τρόπο αποστολής with regular mail but with a cheaper price, you'll get a tracking number and peace of mind on the shipping of your gadget. We highly suggest you choose either of these options:

Singapore post 9-18 business days **Recommended** ($8.00)

You may send your payment to our Paypal account email at:

checkoutmerimobiles@gmail.com

And respond to us with the Unique Transaction ID. Please be advised that this is just a suggestion and we are hoping that you would consider it. Thank you.

Βάλτε ένα pop-up πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στείλτε μαιλ μετά από μερικές ώρες, αλλά όχι 3 μέρες να μην το στέλνουν και να σου λένε και φίφες από πάνω. Να περιμένω σε καμία εβδομάδα email "θέλετε να βάλουμε και ένα καλώδιο usb3 στην παραγγελία;" ;

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.