Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

δεν ξέρω πόσο είσαι.. αλλά εγώ ότι φωτογραφίες έβαλα, έπεφτε αρκετά κοντά.. συν πλην 3 χρόνια μέσα.. όπου δεν έπεφτε μέσα, δεν φαινόταν καλά κάποιο από τα πρόσωπα ή ήταν σε συνθήκες που δεν φαίνονταν καλά τα χαρακτηριστικά.. έτυχε να βάλω κ το ίδιο άτομο (πατέρα μου) σε μια πρόσφατη και μια πιο παλιά κι έπεσε κ πάλι μέσα, βρίσκοντας τη διαφορά.. χάζεψα.. είχαμε κάτι παρόμοιο στο πανεπιστήμιο κ όντως δουλεύουν αρκετά αποτελεσματικά κάτι τέτοια πράγματα.. 

ίσως είναι απλά έτσι τα χαρακτηριστικά σου.. π.χ. κι εμένα με πέρναγε για λίγο πιο μεγάλο, αλλά εγώ το βρίσκω φυσιολογικό.. 

Καλημέρα. Εμένα με έβγαλε 33 και είμαι 23. Φαίνεται η ωριμότητα στο πρόσωπό μου :p

Έβαλα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και την έβγαλε 40, στη φωτό του Μητσοτακη μάλλον θα πετάξει error. :p

• Like 3

ακόμα δεν έχω χωνέψει γαμώτεν,από αύριο όλα στον ατμό :p

Σου έχω πει ότι τα κόκκαλα δεν τρώγονται.

• Like 1

αααα όλα και όλα,για γλυκό πάντα υπάρχει χώρος :p

Δατς μάι μπόι!

ουφ ένα βάρος έφυγε από πάνω μου .

ήρθε το νέο τροφοδοτικό και παίζει τζάμι :hehe:

Τι 50 τι 48 :p

Κανονικά, θα έλεγα πως δεν είναι καλό να υπάρχει χάσμα γενεών κλπ αλλά είναι δικοπο μαχαίρι καθώς παιζει να φάμε όλοι μπαν προκειμενου να υπάρχει ηλικιακη ομοιομορφία...

:(

Ακόμα νιώθω σαν να είναι Δευτέρα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.