Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει κουμπάκι που μπορώ να στο πατήσω και να αγνοήσω την υπογραφή κάποιου.

• Like 1

άλλη μια μέρα κατέληξε διμιουργική χάρη στο ντιαμπλο

fixed

άλλη μια δημιουργική μέρα καταστράφηκε από το ντιαμπλο...... 

άλλη μια μέρα κατέληξε δημιουργική χάρη στο ντιαμπλο

fixed

fixed

Σωστά. Δεν ξέρω πως βρέθηκε το "ι" εκεί. :p

Όταν κλείνω τα μάτια μου σκέφτομαι πως είμαι σε ένα χωριουδάκι με κήπο, κοτούλες, σκύλο, γατούλα και κάνω βόλτα στο βουνό (το χωριό είναι σε βουνό, όχι σε κάμπο) με το σκυλάκο και ακούω πουλάκια, νερό από ρεματιές...Μετά ανοίγω τα μάτια και αισθάνομαι πως είμαι σε τρελοκομείο. Θόρυβος από αυτοκίνητα, το κινητό, η τηλεόραση, το μποτιλιάρισμα, οι ουρές στις τράπεζες. Το ξέρω. Έχω λαλήσει. :flex:

(edited)

Να κάνεις τις δουλειές σου με e-banking. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν τα ακουστικά με μουσική και οι ωτοασπίδες.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2

Τι μοδα ειναι αυτη με τα χειλια?

Κάποια διάσημη το άρχισε αυτο με το ρούφηγμα των χειλιών νομίζω και εχει γίνει λιγο trend?

Οι μισές εντομεταξυ το παράκαναν και γίνανε μωβ απτό πολυ ρούφηγμα :D

Κάποια διάσημη το άρχισε αυτο με το ρούφηγμα των χειλιών νομίζω και εχει γίνει λιγο trend?

It's called duck face, (μη χέσω)...

z0kIvtqYCUg.jpg

• Like 3

Ρε μαγκες , χθες ειδα στο FB ενα συνδεσμο οπου αμα τον πατησουν 25 ατομα , παιρνεις 50$ free steam wallet code 

Ξερετε τι παιζει ? 

Ρε μαγκες , χθες ειδα στο FB ενα συνδεσμο οπου αμα τον πατησουν 25 ατομα , παιρνεις 50$ free steam wallet code 

Ξερετε τι παιζει ? 

Πάτα το και μετά θα σου δώσω το τηλ μου.

Έχω αναδουλειές τελευταία :hehe:

• Like 1

It's called duck face, (μη χέσω)...

z0kIvtqYCUg.jpg

Για την ακρίβεια, it's called "Kylie Jenner Lip Challenge". Η κριτική παραμένει ίδια :)

• Like 1

Για την ακρίβεια, it's called "Kylie Jenner Lip Challenge". Η κριτική παραμένει ίδια :)

what the...

Kids are stupid!

Είμαι πριν καμιά ώρα στον Πειραιά και περιμένω να περάσει ένα λεωφορείο.. 

Ξαφνικά βλέπω έναν αρκετά ευτραφή κύριο πάνω σε βεσπάκι και να προεξέχει μια ουρά. Πλησιάζουν λοιπόν και τι βλέπω;;!!

Ο τύπος είχε βάλει στα πόδια του ένα λυκόσκυλο 50+ κιλών με το πλάι και προεξείχε από τη μια η κεφάλα του σκύλου κι από την άλλη τα "καπούλια" κι η ουρά.. προεξείχε κι ο κυριούλης λόγω πάχους και το θέαμα ήταν.. αποστομωτικό.. τα'χα.. δεν το πίστευα.. έτριβα τα μάτια μου... σαν καρνάβαλος..

Αν δεν είχα δει κι εκείνη τη φωτό από Ινδία(??) που είναι ο άλλος στη μηχανή με την κατσικούλα, θα πίστευα πως μόνο εδώ γίνονται αυτά!!!!  

Υπάρχει 3-4 χρόνια τώρα στα social media

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.