Jump to content

Recommended Posts

Και τώρα στο other είμαι (1280x960), και μόλις αλλάξω μόνιτορ πάλι στο other θα είμαι (4K).

Από 1280x960 σε 4k; Θα είναι λες και πας από Dacia σε GT-R ( :wub: ).

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Από 1280x960 σε 4k; Θα είναι λες και πας από Dacia σε GT-R ( :wub: ).

Ενίσταμαι εντόνως!

Ε, όχι και Dacia η 19άρα EIZO!!! Πανάκριβη ήταν πριν 13 χρόνια που την πήρα!!!

Και για τους τύπους, έχω οδηγήσει GT-R. Δε μου άφησε και την καλύτερη οδηγική ευχαρίστηση...

Καλημέρες και καλό ΣουΚου.

Είμαι σερί από χθες γιατί συμμαζεύω το εργαστήριο με τις κούτες. Και τι βρήκα;

Καμιά ομαδική πότε θα κάνουμε;  B)

post-30469-0-94693000-1416633206_thumb.j

Μου εφεραν εχθες φορητο(Toshiba) με 10mb ελευθερο χωρο στο σκληρο και αναρωτιόταν γιατι αραγες κανει κανα 10λεπτο να μπει windows και γενικα γιατι σερνεται.... :blink:

Μου εφεραν εχθες φορητο(Toshiba) με 10mb ελευθερο χωρο στο σκληρο και αναρωτιόταν γιατι αραγες κανει κανα 10λεπτο να μπει windows και γενικα γιατι σερνεται.... :blink:

Το παθαίνουν αυτό οι Toshiba :p

• Like 2

Χθες απογευματάκι ένιωσα κρυωμένος και πλακώθηκα στα τσίπουρα!

Σήμερα είμαι καλύτερα! Win-Win situation!   :p

• Like 2

κάνω 4x antialiasing στον τοίχο (2 στρώσεις αστάρι, τώρα μένει 2 στρώσεις βάψιμο).

Θα γίνει κουκλί :D

Βιντεοπροβολή μυρίζομαι!!

Καλημέρες και καλό ΣουΚου.

Είμαι σερί από χθες γιατί συμμαζεύω το εργαστήριο με τις κούτες. Και τι βρήκα;

Καμιά ομαδική πότε θα κάνουμε;  B)

Θέλω!!

Γιατί την δουλεύεις 1280 x 960 και όχι 1024;

Γιατί στην 1280 x 960 (4:3, hello!) είναι τα σχήματα σωστά, στην 1024 παραμορφώνει.

• Like 1

Σε άλλα νέα, η DC Comics έκανε μήνυση στην ομάδα της Βαλένσια, για τη χρησιμοποίηση της νυχτερίδας στο σήμα τους. Με δύο μικρά προβλήματα:

α. Η Βαλένσια ιδρύθηκε -και χρησιμοποιεί από τότε τη νυχτερίδα- το 1919, καμιά 20αριά χρόνια πριν τη δημιουργία του Μπατμαν

β. Η νυχτερίδα, ως σύμβολο, χρησιμοποιείται σε ισπανικές πόλεις από τον 13ο αιώνα...

Κοίτα να δεις που οι "νυχτερίδες" θα βγουν από το οικονομικό τέλμα με αυτήν την μήνυση που φάγανε :D

Μπαουλακι δηλαδή... Δεν ανεβάζει 1600x1200 ε;

Ανεβάζει, εκεί παίζω παιχνίδια. Ανεβάζει μέχρι 2048x1536 στα 60Hz αλλά τα πάντα είναι πολύ μικρά. Η προτεινόμενη για το μέγεθος της είναι αυτή που έχω.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.