Jump to content

Recommended Posts

Αποσυντονίστηκα με τη χθεσινή αργία, και σήμερα μου φαίνεται σαν Δευτέρα. Καλημέρα σε όλους! (και στους γκρινιάρηδες :p )

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Αποσυντονίστηκα με τη χθεσινή αργία, και σήμερα μου φαίνεται σαν Δευτέρα. Καλημέρα σε όλους! (και στους γκρινιάρηδες :p )

καλημέθρα,εμείς γκρινιάζουμε;ο άλλος έκλεισε επικό θέμα 

Ποιοι ψηφίζουν να το ανοίξω και να βγάλω το ban απο τον πραγματικό Θεό; :p

• Like 2

Το θέμα αυτό θα ήταν χρήσιμο. Θα ήξερες από ποιον να μην αγοράσεις ΠΟΤΕ ποντίκια, πληκτρολόγια, τηλέφωνα, tablets. :hehe:

• Like 5

Τώρα που είπες πληκτρολόγιο, θυμήθηκα μια σχετική ιστορία που μου είχε πει ένας φίλος για το τί είχε φτάσει στο δικό του.

Καλά άμα ήταν να σκεφτόμαστε τι έγινε πριν απο μας σε πληκτρολόγια κ ποντίκια, θα τα αποκλειαμε από τις αγγελίες :hehe: Ένα μόνο έχω πάρει κ βρήκα από υπολείμματα καπνού έως "τρίχες κατσαρες". Μάλλον έπεσα σε μερακλή μαστουρμπέιτορ :hehe:

Ανοιχτε το να φιλοσοφισουμεεεεεεεε

Μμμ....κρυάδες Καλαματιανές. :p  Btw στις παραθέσεις δεν μου βγαίνει ειδοποίηση πάνω αριστερά.

• Like 1

Μμμ....κρυάδες Καλαματιανές. :p  Btw στις παραθέσεις δεν μου βγαίνει ειδοποίηση πάνω αριστερά.

επειδή είναι καλαματιανή ειδοποίηση :p

ειδικά για σένα,θα παραγγείλω παντόφλα BUFALO στρατού,πιο αρρενωπή  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:

10314740_902878289734985_443132933942940

+++ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+++

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.