Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

όχι δεν είνμαι ΠΑΟ... εάν δεν σου αρέσουν τα κάνουμε άλλο χρώμα  :unsure:

Συνήθως οι συντονιστές γράφουμε πράσινα όταν "συντονίζουμε". Στα έκανα τυρκουάζ, για να διαφέρουν.  B)

• Like 1

καταζητείται φωτο γνωστό-τα-του Αντμιν,ντυμένου τσολιαδάκι (αυτές από σχολική περίοδο) πληρώνω όσο-όσο   :bleh:  :bleh:  :bleh:  :bleh:

Στα έκανα τυρκουάζ, για να διαφέρουν.

Πολύ καλό το χρώμα αλλά "με έκανες" χώμα...

Το τυρκουάζ μου θυμίζει καλοκαίρι και είμαστε ακόμα πολύ μακριά...

Άστο μπλέ (σκούρο) μιάς και έχουμε 25 Μαρτίου και ψάχνουμε και για στολή... τσολιά! 

Απορω γιατί κλειδωνονται θέματα που μπορούν να προσφέρουν πλούσια κ εποικοδομητική συζήτηση όπως αυτό για τους μαστουρμπέιτορς...

Απορω γιατί κλειδωνονται θέματα που μπορούν να προσφέρουν πλούσια κ εποικοδομητική συζήτηση όπως αυτό για τους μαστουρμπέιτορς...

NIpYc.gif

• Like 1
(edited)

δλδδ λδλδδλδλ  ανοίχτηκε τέτοιο θέμα;;;;;;;;;; 

νεκρούς μου απογόνους που κείτονταν αμίλητοι στην χαρτοπετσέτα

θα τον κόψω ,πάειιι

το έχασα και το κλείδωσε :( 

τέτοια θέματα,μια φορά στα 10 χρόνια ρε

άτιμε Αλεξ,πρόλαβες έγραψες,ρίξε μια ειδοποίηση ρε μοναχοφαι :p 

Έγινε επεξεργασία από wrong method
  • Like 2

Κι εγώ εκανα subscribe για να μη χάσω κατα λάθος τπτ και το ρημαδι το Tapatalk δε λέει οτι είναι κλειδωμένο!!!

ένα τέτοιο θέμα,άνετα θα έφτανε 30-40 σελίδες

μόνο οι ατάκες,έφταναν π.χ μικρός τον έκανα λάστιχο,τρίχες στα χέρια κτλτκλτλ  :hehe:  :hehe:

γιατί βρε τεντιμποι το κλείδωσες;;; 

Παιδιά οι απαραίτητες προειδοποιήσεις είχαν πέσει στο ΠΟΘ, εσείς δε τις πήρατε πρέφα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.