Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

η δυσφημιση , ειναι η καλυτερη διαφημιση XD

επισης λεγοντας κατι τετοιο , ελκυεις ενα ειδος ατομων που σπανια συνανταει κανεις στις αιθουσες των κινηματογραφων  - τους σαπιλοκυνηγους 

• Like 1

#pakisforpresident ή στο "όργανό"μου λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες 

ο αστροκατ δεν ακούγεται καθόλου,πρέπει να χει πάθει καταπληξία από την συγκίνηση :p:P;P;PP;ppppppp

απορια αν εχεις μια σομπα πετρελαιου κα τα εξωτερικα μπουρια τρεχει απο το μεσαιο μπουρι το υγρο και οχι απο κατω απο την τρυπα που εχει το μπουρι τι φταιει;

θα μάθουμε ημερομηνία της πίτας?  :p άντε γιατί έχω και ένα νέο μαγαζί να φτιάξω και δεν ξέρω τι χρόνο θα έχω :p 

γιατί έχω και ένα νέο μαγαζί να φτιάξω

Είδατε ρε οι αρνητές; Ακόμη δε βγήκε ο Τσίπρας, ήρθε η ανάπτυξη. :D

• Like 4

Θα μου εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος γιατί το λέμε "κοπή τη πίτα" και όχι "κοπή πίτας" ;;

Θα μου εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος γιατί το λέμε "κοπή τη πίτα" και όχι "κοπή πίτας" ;;

Θα σου έλεγα εγώ αλλά είμαι κακός άνθρωπος :hehe:

Αφού δεν έφτιαξαν εταιρία παραγωγής σκληρών δίσκων που να είναι σχεδιασμένοι να "παρέχουν" στοιχεία όποτε τους το ζητήσουν, πάλι καλά :p

Φανταστείτε οι δίσκοι της WD να είχαν κάτι τέτοιο μέσα εξ αρχής. Όποτε ήθελαν, μάθαιναν ότι ήθελαν. Όχι ότι τώρα δεν μπορούν, αλλά λέμε...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.