Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Υπάρχει και αυτός που μπαίνει τρία τέταρτα πριν ανοίξεις επειδή είδε φως (ενώ ανοίγεις ταμειακές και είναι οι καθαρίστριες στο μαγαζί ) και κοιτάζει γεμάτος απορία που είναι άδειο το μαγαζί :hehe:

σήμερα πήγα και σήκωσα το Msystems :p

ωραία ήταν .....

(τώρα που δοκίμασα τα μικρά edifier θα πάρω και τα μεγάλα) για να ακούω ................

Spoiler

++++ 60s 70s 80s DISCO

• Like 2
12 hours ago, Lakisss said:

Γιορτές απολαμβάνεις όταν έχεις χρόνο να τις χαρείς. 

Αν δουλεύεις 13 ώρες σερί την ημέρα, τρεις Κυριακές, παραμονές μέχρι το βράδυ τι να το κάνεις;

Μην αναφέρω τη κλασσική συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή που μπαίνει στο μαγαζί στις 21:30 και σου λέει ευτυχώς που σε πρόλαβα.

συνάδελφος ;

μετά τις παραδοσιακές καλημέρες...και τα χρόνια πολλα και καλά σε όλους μέρες που είναι....

Πώς μπορώ να βρω παλαιότερα ποστ μου σε προηγούμενα Πείτε ότι θέλετε;;;;;

(edited)
πριν 45 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Πώς μπορώ να βρω παλαιότερα ποστ μου σε προηγούμενα Πείτε ότι θέλετε;;;;;

Αυτό απαιτεί πολύ δουλειά και ψάξιμο στο αρχείο. Κάντε μια αίτηση, πάρτε αριθμό πρωτοκ@λου και θα σας ειδοποιήσουμε.

Εκ της διευθύνσεως.:p

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
  • Like 4
  • Haha 2

γιορτινές μέρες δεν δουλεύουν...δημόσιο παιδί μου -υπολειτουργεί το σύστημα..τι περιμένεις...:p

καλημέρΑΑΑΑ

5a46004448dc2_26047478_1591997654219937_7337503292973099413_n.thumb.jpg.9ea55b7d6fecb4887bfb59ccfa42b30b.jpg

πρωινές δουλίτσες τέλος,  θετική ενέργεια (προσπαθούμε)

καφεδάκι τώρα (ο 2ος για σήμερα),

αργότερα βλέπουμε..

• Like 1

Πριν αλλάξει η χρονιά πρέπει να λύσω κάποιες απορίες που με ταλανίζουν χρόνια.:p

-Αυτοί οι παλιατζήδες έχουν κάποιο είδος equalizer με "tsigganos sound effect" και ακούγονται όλοι το ίδιο; Όταν κατέβουν απ' το αυτοκίνητο μιλάνε κανονικά.

-Έχετε δει φαλακρό Πακιστανό; υπάρχουν;

πριν 2 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Έχετε δει φαλακρό Πακιστανό; υπάρχουν;

Τους χρησιμοποιούν για θερμοσίφωνες στη πατρίδα τους, γι'αυτό δεν ενδημεί το είδος στην Ελλάδα :hehe: 

πριν 12 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Πριν αλλάξει η χρονιά πρέπει να λύσω κάποιες απορίες που με ταλανίζουν χρόνια.:p

-Αυτοί οι παλιατζήδες έχουν κάποιο είδος equalizer με "tsigganos sound effect" και ακούγονται όλοι το ίδιο; Όταν κατέβουν απ' το αυτοκίνητο μιλάνε κανονικά.

Μπάμπης ο οριτζιναλ  στην Αγ. Βαρβάρα, από την εποχή των 8 track,  τους έγραφε όλες τις κασέτες.

Μετά βγήκαν και άλλοι.

• Like 2
15 hours ago, ARMAGEDDON said:

σήμερα πήγα και σήκωσα το Msystems :p

ωραία ήταν .....

(τώρα που δοκίμασα τα μικρά edifier θα πάρω και τα μεγάλα) για να ακούω ................

Πάλι καλά που δεν αγόρασες τίποτα Sennheiser!

πριν 5 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Έχω δει ρώσο να πουλάει CD :hehe: 

Εγώ έχω δει CD να πουλάει Ρώσο :hehe: 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.