Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα. Φανταστική μέρα έξω, σε σημείο που αναρωτιέμαι γιατί είμαι στην δουλειά και όχι για κανά καφεδάκι :hehe:

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 1 ώρα, το μέλος sstav έγραψε:

Καλημέρες...τι θα γίνει ; θα στολίσουμε φέτος;;

Παρεπιπτόντως... ασχημο το πράσινο πλαίσιο...προτιμώ το παλαιότερο (neon fade out style) που είχε βάλει η κ.Καρμεν...ο τεντυμπόυς ο UltraB φταίει;

Δεν άρεσε στον @DJD :p

• Like 1
πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

Παρεπιπτόντως... ασχημο το πράσινο πλαίσιο...προτιμώ το παλαιότερο (neon fade out style) που είχε βάλει η κ.Καρμεν...ο τεντυμπόυς ο UltraB φταίει;

πριν 46 λεπτά, το μέλος denexo έγραψε:

Καλημέρα στην παρέα. Φανταστική μέρα έξω, σε σημείο που αναρωτιέμαι γιατί είμαι στην δουλειά και όχι για κανά καφεδάκι :hehe:

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aKD5DZg_460sv.mp4

• Haha 3
(edited)

Πρωί πρωί ξεκλειδώνω μαγαζί, τσουπ ο ταχυδρόμος με δύο λογαριασμούς ΔΕΗ και ατάκα "τι σου φέρνω τι σου φέρνω"!

Καλημέρα σου λέει μετά.:p

edit: ήρθε και το τηλέφωνο:hehe:

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
  • Like 1
  • Haha 2
3 hours ago, sstav said:

Εγώ προτιμώ την παραδοσιακή απλή κλασική κουκκίδα.

Ξέρουμε αν παίζει κάτι με τα ΕΛΤΑ αεροδρόμιο; Από τις 22 του μήνα έχει έρθει η action cam από την ευρωπαϊκή αποθήκη του GB (με Registered Hungary Post) και μέχρι και σήμερα η κατάσταση του tracking είναι ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -  ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη αναμονή. Τι να πω ...

11 minutes ago, denexo said:

Ξέρουμε αν παίζει κάτι με τα ΕΛΤΑ αεροδρόμιο; Από τις 22 του μήνα έχει έρθει η action cam από την ευρωπαϊκή αποθήκη του GB (με Registered Hungary Post) και μέχρι και σήμερα η κατάσταση του tracking είναι ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -  ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη αναμονή. Τι να πω ...

• Like 2
  • Agree 1
πριν 31 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

:wall::argue::angry: 

Κατα τα άλλα καλησπέρα σας!

αν αποκωδικοποιώ σωστά "μια απ'τα ίδια" αλλά σε χαλαρό επίπεδο εγώ 

καλησπέρες

Καλημέρα κα χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν.
Και όπως λέμε ανδριώνει το κρύο από σήμερα.

• Like 1

H χαρα να εχεις μη ενεργοβορο συστημα.

Εδω και εικοσι λεπτα (and counting) κοπηκε το ρευμα και ειμαι με το ups

το οποιο ακομα εχει 4 φωτακια αναμμενα.

• Wow 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.