Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλά έκανες και με διόρθωσες. Το λάθος να επισημαίνεται.

Μόνο ένα σημάδι είδα, δυστυχώς. Φταίει η φωτεινή Σελήνη που είναι κοντά και δεν μπορώ να κάτσω όλη νύχτα.

• Like 2

Καλημερες :) μετα την θεομηνια που προεβλεπαν οι μετεωρολογοι οπου δεν εριξε σταγονα νερο :hehe::hehe: εβγαλε ενα ωραιοτατο δροσερο αερακι.

Χρονια μου πολλα λοιπον ως αριστεροχειρ ;) καποτε στο σχολειο το θεωρουσαν μη φυσιολογικο και γιαυτο στην πρωτη δημοτικου την εκανα δυο φορες μεχρι να γραφω με το δεξι πραγμα που δεν εγινε ποτε :p

• Like 7

@PetrosD Χα! πηρα το αιμα μου πισω! Απανταχου ανορθογραφοι και typaδες ενωθείτε!

@euaggelos71 Οποτε θυμαμαι αυτα τα περιστατικα του παρελθοντος (δεξιοχειρες κτλ) καταλαβαινω γιατι βρισκομαστε εδω που ειμαστε σημερα.. Χρονια Πολλα λοιπον σε ολους!

Αχεμ.. καλημερεζζζζζζζζζζ!

Έγινε επεξεργασία από Seek & Find
  • Like 5

1 hour ago, euaggelos71 said:

Καλημερες :) μετα την θεομηνια που προεβλεπαν οι μετεωρολογοι οπου δεν εριξε σταγονα νερο :hehe::hehe: εβγαλε ενα ωραιοτατο δροσερο αερακι.

Χρονια μου πολλα λοιπον ως αριστεροχειρ ;) καποτε στο σχολειο το θεωρουσαν μη φυσιολογικο και γιαυτο στην πρωτη δημοτικου την εκανα δυο φορες μεχρι να γραφω με το δεξι πραγμα που δεν εγινε ποτε :p

Εδώ πάντως λίγο μετά τις εννιά χθες το βράδυ σηκώσανε αεροπλάνο και βομβαρδίσανε τα σύννεφα. Το άκουγα που πετούσε παραπάνω από μισή ώρα

Εάν δεν το κάνανε σίγουρα θα ερχότανε καταιγίδα τρελή.

Έγινε επεξεργασία από akilleas
  • Like 2

πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Παγκόσμια ημέρα αριστερόχειρων η σημερινή. @Lakisss πολυχρονος ρε :p

Ευχαριστώ! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός η γιαγιά μου έπρηζε τη μάνα μου να μου δέσει το χέρι για να μάθω να γράφω με το "καλό το χέρι", και εγώ έκανα τον σταυρό μου με το αριστερό για να την τσαντίζω.:p

Ακόμα πάντως εκνευρίζομαι όταν μουτζουρώνω στο γράψιμο τα χαρτιά, και βρίσκω δυσκολίες στον χειρισμό κάποιων πραγμάτων.

Μιας που με θυμήθηκες όμως του χρόνου πάρε μου μία Porsche που έχουν το κλειδί αριστερά, γιατί με το παλιόLeon μπερδεύομαι ώρες ώρες.:p

• Like 6
  • Haha 2

πριν 12 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Όσο και να κοροϊδεύετε είμαστε η ελίτ του παγκόσμιου πληθυσμού.:p  http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ta-mystika-enos-aristeroxeira-ti-mporei-na-kanei-poy-den-mporoun-oi-alloi.3191844.html

Οι αριστερόχειρες επίσης ζουν κατά μέσο όρο λιγότερα χρόνια από τους δεξιόχειρες (9 χρόνια κατά μέσο όρο) ενώ έχουν 4 στις 10 πιθανότητες να είναι ομοφυλόφιλοι.  :unsure:

• Like 2
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.