Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 3 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

εγώ ως εργένης, είμαι με 2 παιδιά (ανίψια), ένα 4,5 ετών και ένα 10 μηνών, και είμαι σε φάση πότε γυρνάω αθήνα. Καλά παιδιά, ο μικρός συνέχεια χαρούμενος, αλλά δεν την παλεύω. Όλη την ώρα είσαι στην τσίτα μην σκοτωθούν ή μη διαλύσουν τπτ, όλη την ώρα πρέπει να είσαι απίκο γιατί συνέχεια κάτι θέλουν, από το "μια χαρά" σε ντουέτο κλαψίματος σε λιγότερο χρόνο απ'όσο χρειάζεται για να ολοκληρώσεις 1M στο superPI. Και σκέψου δεν τα έχω full time.

Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις κάνει κάμποσα χρόνια σε κατασκήνωση ομαδάρχης/κοινοτάρχης/αρχηγός πιάνεις όλος το εύρος στις ηλικίες. 

Να έχεις ασχοληθεί με τα παιδιά των δικών σου (αδέρφια/ες και των κολλητών σου).

Μετά δεν σου είναι τίποτα  :bleh::hehe:

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 4

Είναι μέχρι να κάνεις δικά σου παιδιά !

Μετά το όριο είναι μόνο η φαντασία ! :p

Να είσαι κομμάτια και να πρέπει να κοιμήσεις και το μικρό . . .  το ανέλαβε η γυναίκα μου κι εγώ συμμάζευα τη κουζίνα.

. . .  σε κάνα μισάωρο σκάει μύτη ο μικρός και μου λέει με συνωμοτικό ύφος:

"Εντάξει μπαμπά, τη κοίμισα τη μαμά ! "   . . . . . . . . . . . . . . :hehe: 

Όσο για το παλικάρι (μπας και ήταν ο πατέρας του μικρού! ) , άγιο είχε ! ! ! :yikes:

• Like 4
  • Haha 1

πριν 3 ώρες, το μέλος pnick έγραψε:

Εμείς πάντως (για να σε πειράξω και λίγο) όταν μένουμε με 1-2 παιδιά στο σπίτι είναι σαν να μην έχουμε... κανένα! :lol: 

Ολοι οι πολυτεκνοι τα ιδια λενε :p Να σου ζησουν!

• Like 2
  • Agree 1

NOT SURE IF ΠΟΘ OR my mother plotting against me βαζοντας και εδω ατζέντα σαν την παρακατω.

Παράθεση

κοτζαμανγαϊδούριαλλοιστηνηλικίασουέχουν3456παιδιαπότεθακανειςοικογένειαεγγονακιαποσεναδεθαδωτααλλακανανεαποσεναποτεθαπεθανωκαιδεθαδωεγγονιαποσεναδεντρεπεσαικαθολουθαμεπεθάνετεμιαμερακαιμεταναδουμετιθακανετεθασαςφανεταποντικια κλπ κλπ

• Like 1
  • Haha 8

1 hour ago, karmen1983 said:

Μερικοι κανετε παιδάκια και εγω τρωω παϊδάκια :hehe:

Εμείς να δείς πόσα τρώμε άμα τύχει... :)

Το λέω καμιά φορά στην σύζυγο: "Να δείς, σε λίγα χρόνια, άμα παραγγέλνουμε σουβλάκια, με φορτηγό ανατρεπόμενο θα μας τα φέρνουν".:lol:

• Like 1

πριν 9 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

NOT SURE IF ΠΟΘ OR my mother plotting against me βαζοντας και εδω ατζέντα σαν την παρακατω.

ΛΟΛ κλασσικη ελληνιδα μανα!! :D

Καλημερα σε ολους!

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.