Jump to content

Recommended Posts

(edited)
Spoiler

Δουλεύει. Έβαλα spoiler just for the sake of it.

Υ.Γ. Γράφω από pc, από κινητό δεν ξέρω τι γίνεται.

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μόλις τώρα, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

@UltraB Σε ψάχνω μια βδομάδα. Που κρύβεσαι; Παλι σε κανα πανηγύρι τρέχεις ρε;

Τι πανηγύρι; Πρώτον αυτά σχεδόν έχουν τελειώσει και δεύτερον δεν έχω πάει σε κανένα φέτος (όχι πως άλλες χρονιές πάω :hehe: ).

πριν 19 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Τι πανηγύρι; Πρώτον αυτά σχεδόν έχουν τελειώσει και δεύτερον δεν έχω πάει σε κανένα φέτος (όχι πως άλλες χρονιές πάω :hehe: ).

Για να σε πειράξω μωρε το εγραψα χαχα πώς σου λεει ο Πανος για τα Κρητικά παξιμάδια. Σου έχω στείλει discord

(edited)

Αν κάποιος από τους δύο μας μιλούσε στα Κινέζικα τα πράγματα πιστεύω θα ήταν πολύ πιο εύκολα :hehe:

VpcVXOK.gif

Έγινε επεξεργασία από UltraB
Μία ώρα πριν, το μέλος UltraB έγραψε:

Αν κάποιος από τους δύο μας μιλούσε στα Κινέζικα τα πράγματα πιστεύω θα ήταν πολύ πιο εύκολα :hehe:

VpcVXOK.gif

Δεν επιτρέπεται να ποσταρεις Supernatural staff things αν δεν εχεις δει τουλάχιστον και τους 12 κύκλους. Ειδικα το σερι σε 2 μήνες 10 μήνες που είδα σε μαραθώνιο το καλοκαίρι του 15

:-p

• Like 1

2 μηνες 10 σεζον ηθελα να γραψω. Αλλά γι αλλά της Παρασκευής το γάλα μερικές φορές το πληκτρολόγιο στο κινητό γράφει

Καλημέρα σε όλους.

Έμπροσθεν όψη έχουμε;

Αν και με τέτοια οπίσθια (όψη) τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα.

• Like 1

Τα πάντα εν σοφία εποίησε reloaded:

Spoiler

Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, ούτε η φωτό είναι ψεύτικη. Είναι συνάδελφος από τη δουλειά.

20728742_10213902300901577_3768874247456774988_o.thumb.jpg.15af30f776eb1be10fb1c9ed51bd2e4f.jpg

• Like 5
(edited)
πριν 5 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Hide contents

Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, ούτε η φωτό είναι ψεύτικη. Είναι συνάδελφος από τη δουλειά.

20728742_10213902300901577_3768874247456774988_o.thumb.jpg.15af30f776eb1be10fb1c9ed51bd2e4f.jpg

γιαμπανακιμαζί?;)

μια αιώρα λείπει :whistling:

καλησπέρες

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1
πριν 3 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

Reveal hidden contents

εάν είναι αυτή που νομίζω, οι φωτογραφίες του ζάχου την αδικούν...

USB σε αστικά, s8+,  αιθέριες υπάρξεις συνάδελφοι,  αιθέριες υπάρξεις συνάδελφοι με bikini.

I+ll+just+sit+here+and+wait+for+it+to+lo

I think I need to revise my life-strategy.

• Like 3
πριν 3 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

USB σε αστικά, s8+,  αιθέριες υπάρξεις συνάδελφοι,  αιθέριες υπάρξεις συνάδελφοι με bikini.

I+ll+just+sit+here+and+wait+for+it+to+lo

I think I need to revise my life-strategy.

Απολίτιστοι είναι, μη στεναχωριέσαι. Αν ήταν πολιτισμένοι θα έβαζαν και καλώδιο φόρτισης :hehe: 

• Like 3
  • Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.