Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)
πριν 16 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

Καλησπέρα από Νορβηγία ειπαμε; δεν είπαμε.

Καλησπέρα λοιπόν... ζέστη στο Όσλο αυτές τις μέρες και φαίνεται...

20180527_174525.thumb.jpg.994e57960900f3a1610e3187bda23180.jpg

Υ.Γ. αυτή είναι η 20χρονη κόρη των διπλανών μας...

Ανεκτίμητη αξία ο βράχος από πίσω (εικονίδιο με κλείσιμο ματιού, καθώς με πετάει έξω, όποτε πατάω την αναζήτηση για τα emoji).

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
πριν 1 λεπτό, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

καθώς με πετάει έξω

Σε πήρε χαμπάρι. Σου κλείνει το μάτι το κινητό σου :hehe: 

• Sad 1

Ζαχο,  σαν εμπειρος με τον ηλιο ως Ελλην, της εδειξες τον σωστο τροπο για την αντιλιακη κρεμα ?

• Haha 2
πριν 12 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ανεκτίμητη αξία ο βράχος από πίσω (εικονίδιο με κλείσιμο ματιού, καθώς με πετάει έξω, όποτε πατάω την αναζήτηση για τα emoji).

giphy.gif

• Haha 1

https://i.imgur.com/abKShTA.jpg

Νερο υπαρχει... Καλως ηρθατε στην Βενετια Ευοσμου Θεσ/νικης.

Ενοικιασεις κανο/καγιακ Ο Μπαμπης. 10ευρω την ωρα θα μας βρειτε διπλα απο το ρεμα

Μα υποτίθεται ότι ήταν κομπλέ εκεί, αν και έχω πετύχει πλημμύρα αλλά όχι τέτοιου επιπέδου (Αμπελόκηπους έμενα, for the record :p )

Βλεπει την σχαρα βουλωμενη διπλα στο μαγαζι του και δεν βγαζει μια σκουπα να την καθαρισει ε τι περιμενει να γινει.

Φταινε η υπηρεσιες του Δημου αλλα φταιμε και εμεις (οχι απαντες) που τα περιμενουμε ολα απο αυτες...

3 Μαγαζιά θυμάμαι εκεί δίπλα. Αριστερά το barley στον όροφο και από κάτω και μέσα στην Π.Μελά ένα με frozen yogurt. Στα δεξιά η Jollity :hehe: Καλή μνήμη έχω; :p 

Α και από πίσω, το Il Posto!!! 

Αμα σου πω οτι εχω να παω πλατεια πανω απο 15 χρονια θα το πιστεψεις ? :hehe:

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.