Jump to content

Recommended Posts

πριν 4 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε:

Κι εγω ετσι σκεφτομαι.. οταν ηρεμησω :hehe:

Κακο ειναι δλδ? :p

@PetrosD Παλι καλα που δεν χτυπησε. Αυτο ειναι που εχει σημασια. Μονο

Κοίτα, αν έμενε 2-3 ώρες, δεν θα το έκανα θέμα. Κακώς, βέβαια, γιατί πρέπει να μάθουμε να τηρούμε ορισμένους βασικούς κανόνες.

Σκέφτηκα να καλέσω την αστυνομία γιατί: α) έμεινε το αμάξι 1,5 μέρα έξω από το σπίτι μου και β) ο/η οδηγός έσχισε το σημείωμα που άφησα και το σφήνωσε στην πόρτα. Σαν να με προκαλούσε.

Ορισμένοι, δηλαδή, είναι και προκλητικοί και δεν σου αφήνουν περιθώρια.

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 58 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ορισμένοι, δηλαδή, είναι και προκλητικοί και δεν σου αφήνουν περιθώρια.

Ενω ειμαι.. θερμοκεφαλος, η πειρα μου εχει δειξει οτι ειναι καλυτερα να προσπερνω. Αυτο περι κλειδιων και σφυριων.

Την αστυνομια εννοειται οτι μπορεις και πρεπει να την καλεσεις, αν και δε θα σου λυσει το προβλημα.

Περι κανονων. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτο. Η πλειοψηφια δεν σεβεται ουτε κανονες ουτε ανθρωπους.

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος Simon έγραψε:

Ενω ειμαι.. θερμοκεφαλος, η πειρα μου εχει δειξει οτι ειναι καλυτερα να προσπερνω. Αυτο περι κλειδιων και σφυριων.

Την αστυνομια εννοειται οτι μπορεις και πρεπει να την καλεσεις, αν και δε θα σου λυσει το προβλημα.

Περι κανονων. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτο. Η πλειοψηφια δεν σεβεται ουτε κανονες ουτε ανθρωπους.

Καλά, κλειδιά και σφυριά αναφέρθηκαν για πλάκα. Εννοείται ότι δεν θα έμπαινα σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Αστυνομία, και ας τα έβγαζε πέρα μόνος του.

Κάποια στιγμή θα πρέπει ν' αρχίσουμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και όχι μόνο τον εαυτό μας.

• Like 1

Καλημέρα! Εγώ λόγω τρελού πηξιματος με δουλειά έχω ενεργοποιήσει το UltraΜπαρμπατρον (R) mode και κοιμάμαι από τις έντεκα. 

Και όπως λέγαν οι Τσοπανα Rave : Δύο μέρες τώρα βρέχει και μου χουν σπάσει τα νεύρα. 

• Like 5

πριν 6 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Καλημέρες.

@DEADLAZARUS

Δε θυμάμαι πότε ξύπνησα τελευταία φορά τόσο αργά.

Αν επιτρέπεις, τι ώρα ξυπνάς; 

Όσο περνάνε τα χρόνια, ξυπνάω ολοένα και πιο νωρίς. Πριν 2-3 χρόνια, αν μου έλεγες ότι θα ξυπνάω στις 6.30, θα σ' έλεγα τρελό.

Όλα τα μπαρμπάδια-παππούδια εδώ μαζευτήκαμε.

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
  • Like 1

5.30. Δεν είναι θέμα μπαρμπαδιού (νέο δε με λες, κοντεύω τα 38). Θέμα υποχρεώσεων είναι. Ξυπνάω το πρωί για να πιω καφέ με την ησυχία μου και να δω μήπως έχει γίνει κάτι στη δουλειά. 6.00 ξυπνάει η γυναίκα και 7.00 τα παιδια. Η γυναίκα φεύγει στη δουλειά 6.45 κι εγώ ετοιμάζω τα παιδιά για τον παιδικό ώστε 8 να είναι εκεί για να φύγω κι εγώ στη δουλειά.

Πάντα φυσικά υπάρχουν και τα απρόσμενα όπως χθες που η μικρή σηκώθηκε στις 3 και μέχρι τις 5 δεν κοιμόταν, έπαιζε και χαχάνιζε στο κρεββάτι της, οπότε για 30 λεπτά δεν έπεσα πάλι για ύπνο. Οπότε ξύπνιος από τις 3.

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 1

Έχεις μπει στο twilight zone:hehe:. Πιο κοντά στα 50 πάρα στα 30. Έρχομαι και γω σε 1-2 χρόνια (αυτήν τη χρονιά είμαι 34, θα δούμε για την επόμενη:p).

Έχεις μεγάλο δίκιο ως προς το ότι ξυπνάμε νωρίς, πέραν των υποχρεώσεων, και γιατί αυτές τις ώρες έχεις ησυχία (ως επί το πλείστον) να πιεις τον καφέ σου και να κάνεις δύο πράγματα που θες.

Καλημέρα! :)

Πολυτιμες είναι εκείνες οι ώρες της προσωπικής "περισυλογής" και ο καθένας τις βρίσκει όπου μππρεί μέσα στο 24ωρο!

Εγώ προτιμώ τις μικρές ώρες που το σπίτι ησυχάζει και το "πληρώνω" στο πρωινό εγερτήριο!

• Like 5

2 hours ago, jax7480 said:

5.30. Δεν είναι θέμα μπαρμπαδιού (νέο δε με λες, κοντεύω τα 38). Θέμα υποχρεώσεων είναι. Ξυπνάω το πρωί για να πιω καφέ με την ησυχία μου και να δω μήπως έχει γίνει κάτι στη δουλειά. 6.00 ξυπνάει η γυναίκα και 7.00 τα παιδια. Η γυναίκα φεύγει στη δουλειά 6.45 κι εγώ ετοιμάζω τα παιδιά για τον παιδικό ώστε 8 να είναι εκεί για να φύγω κι εγώ στη δουλειά.

Πάντα φυσικά υπάρχουν και τα απρόσμενα όπως χθες που η μικρή σηκώθηκε στις 3 και μέχρι τις 5 δεν κοιμόταν, έπαιζε και χαχάνιζε στο κρεββάτι της, οπότε για 30 λεπτά δεν έπεσα πάλι για ύπνο. Οπότε ξύπνιος από τις 3.

100% η κ καθημερινοτητα μου αλλα +1 ωρα. 6μιση το εγερτηριο κλπ

Ευτυχω η μικρη δεν ξυπναει το βραδυ, εκτος αν θελει λιγηο νερακι, οπου κοιμαται 5 λεπτα μετα.

4 hours ago, jax7480 said:

Ξυπνάω το πρωί για να πιω καφέ με την ησυχία μου και να δω μήπως έχει γίνει κάτι στη δουλειά. 6.00 ξυπνάει η γυναίκα και 7.00 τα παιδια. Η γυναίκα φεύγει στη δουλειά 6.45 κι εγώ ετοιμάζω τα παιδιά για τον παιδικό ώστε 8 να είναι εκεί για να φύγω κι εγώ στη δουλειά.

Θέλω κι εγώ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά αυτά που διαβάζω είναι λίγο βάρβαρα. Και όταν θα έρθει η ώρα μου να τα περάσω, θα είμαι και κοντά στα 40...:mellow:

• Like 1
  • Haha 5

πριν 2 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Θέλω κι εγώ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά αυτά που διαβάζω είναι λίγο βάρβαρα. Και όταν θα έρθει η ώρα μου να τα περάσω, θα είμαι και κοντά στα 40...:mellow:

Θέμα συνήθειας είναι. Μπαίνεις στον χορό και χορεύεις. Τα συναισθήματα όταν κρατάς αγκαλιά το παιδί σου και σου χαμογελάει είναι μοναδικά.

• Like 1

πριν 3 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε:

Μαλλον ειναι θεμα ημερων αλλα οι μισοι οδηγοι εχουν γινει νιντζα και οι αλλοι μισοι καρατεκα. :hehe:

Λόγω ημερών είναι περισσότερο καρατέκα οι οδηγοί. Γιατί δεν χρειάζεται να είναι τέτοιες οι ημέρες για να είναι καρατέκα :p 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.