Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρα. Ακόμη μια νύχτα ως πρωταγωνιστής του insomnia. Δεν λένε να βγουν τα δοντάκια μας. Τι να κάνω; Διπλή δόση καφέ. Από κει που δεν έπινα καθόλου, έχω φτάσει στους 2 ημερησίως.

• Like 1
  • Sad 1

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Καλημέρα. Ακόμη μια νύχτα ως πρωταγωνιστής του insomnia. Δεν λένε να βγουν τα δοντάκια μας. Τι να κάνω; Διπλή δόση καφέ. Από κει που δεν έπινα καθόλου, έχω φτάσει στους 2 ημερησίως.

Καλημερα. Υπομονη μονο μπορεις να κανεις. Μπορεις να δωσεις και καποιο φαρμακο σε οξυ πονο, μηπως και κοιμηθει.

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι μακρα διαδικασια, δε θα τελειωσει γρηγορα, οποτε προετοιμασου.

• Agree 1

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Διπλή δόση καφέ. Από κει που δεν έπινα καθόλου, έχω φτάσει στους 2 ημερησίως.

Όταν έγραφα τη διπλωματικη του μεταπτυχιακού έπινα 14 κουταλιές νεσκαφέ σε 7 φραπέδες. Τα τελευταία χρόνια είμαι στις 6 κουταλιές σε 3 φραπέδες ή τις ισοδύναμες νταμιτζάνες γαλλικού.

Και ναι ξέρω, νεσκαφέ, ο χειρότερος καφές, να τον κόψω κλπ κλπ.

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος Simon έγραψε:

Καλημερα. Υπομονη μονο μπορεις να κανεις. Μπορεις να δωσεις και καποιο φαρμακο σε οξυ πονο, μηπως και κοιμηθει.

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι μακρα διαδικασια, δε θα τελειωσει γρηγορα, οποτε προετοιμασου.

Ναι, το ξέρω. Το βλέπω, δηλαδή, στην πράξη:(. Δεν θέλουμε και να της δίνουμε depon ή κάτι πιο δυνατό. Λογικά, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν βγει. Έτσι μας είπε η παιδίατρός μας.

Μία ώρα πριν, το μέλος GriGaS έγραψε:

Όταν έγραφα τη διπλωματικη του μεταπτυχιακού έπινα 14 κουταλιές νεσκαφέ σε 7 φραπέδες. Τα τελευταία χρόνια είμαι στις 6 κουταλιές σε 3 φραπέδες ή τις ισοδύναμες νταμιτζάνες γαλλικού.

Και ναι ξέρω, νεσκαφέ, ο χειρότερος καφές, να τον κόψω κλπ κλπ.

Μία κουταλιά καφέ (τώτα τελευταία βάζω πιο γεμάτη), μία ζάχαρη και γαλατάκι. Α, και καλαμάκι.

Γαλλικό, μόνο όταν έχει πολύ κρύο.

Χα το ειδα και γω! και οι διαφημισεις κινεζικες πια αχαχχχαχχαχχχ

πριν 3 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Χτυπάει το πρωί το τηλέφωνο:

-Είσαι ο γιος του Σπύρου; (ούτε καν καλημέρα)

-Όχι

-Ποιος είσαι τότε; 

σκέφτηκα να πω "αυτός 1-0" αλλά εγώ δεν είμαι τεντιμπόης σαν μερικοί εδώ μέσα.:p

Εμενα μου ειχ τυχει το εξης:

-Ελα ρε μλκ Θαναση θα σε εκει το μεσημερι;

-Εγω δεν ειμ..

-Πες στη μανα σου να ανοιξεο θα ρθω για το ασανσερ

-Μα δεν...

-Ακουσες βλακακο; Μην ερθω και με στησεις

-(Τα παιρνω) Οκ εκλεισε ελα θα μαι εδω (ψαξε να με βρεις παλιο..)

• Like 1
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.