Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, GoMaR said:

Η μερα ξεκινησε απο το πρωι που εκανα 2,5 ωρες να παω δουλεια λογω του ακατανομαστου. Ηταν ολα μπλοκαρισμενα, σταματημενα

Ενας πο@στης Τουρκος ηρθε και τα γ@μησε ολα...

Καλημέρα!

Σε συμπονώ για όλα αυτά που πέρασες αλλά τα πράγματα στην Αθήνα δε γαμήθηκαν επειδή ήρθε κάποιος. Είναι κατεστραμμένα από καιρό και δε θα πάνε καλύτερα. Απλά με την επίσκεψη οποιουδήποτε, έρχονται στην επιφάνεια όλα τα στραβά.

Όσο για το θέμα της μπαταρίας δεν σε δικαιολογώ, ένας φορτιστής αυτοκινήτου ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχει στο αυτοκίνητο. Για να μην αναφέρω ότι θα μπορούσες να φορτίσεις το κινητό και στη δουλειά σου.

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

δε ξερω αν στη δουλεια σου καθεσαι, αλλα δεν ειναι ολες οι στιγμες και οι ωρες ιδιες δυστηχως. Αλλες φορες το φορτιζω, αλλες φορες δε προλαβαινω. Σου φαινεται περιεργο; Κιομως συμβαινει.

Για τον φορτιστη του αυτοκινητου δεν δικαιολογηθηκα που δεν εχω. Λαθος μου και το ξερω.
Αληθεια δε σου εχει συμβει ποτε μερα που να σου πανε ολα αναποδα;

Μα στη δουλειά όταν δούλευα, δεν προλάβαινα να σηκώσω κεφάλι. Το κινητό ήταν στη γωνίτσα του και φόρτιζε, μόνο του.

Μεγαλώνοντας, θα μάθεις να βάζεις δικλείδες ασφαλείας στην καθημερινότητά σου, που θα περιορίζουν τα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά.

Μπραβο σου. Οπως σου εξηγησα, υπαρχουν φορες που μπορω να το κανω αυτο και φορες που ΔΕΝ μπορω. Οσο και αν σου φαινεται περιεργο. Δε καταλαβαινω τι συζηταμε τωρα..

πριν 2 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε:

Είμαι της φατρίας των MacLaud. Όσο και να προσπαθεί δε με ρίχνει. Πυρετό ευτυχώς δεν έχω κάνει ακόμα

Panadol/Depon είναι η λύση!

Χρόνια πολλά στις Άννες! @tommybertsen να τη χαίρεσαι!

Όπως και να έχει, περαστικά.

Χθες δώσαμε depon, για πρώτη φορά, αλλά τα περνάει πολύ δύσκολα τα δοντάκια της. Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να βγουν.

@tommybertsen Να χαίρεσαι τη γυναίκα σου. Πάντα μαζί και ευτυχισμένοι.

Χρόνια πολλά και στις υπόλοιπες εορτάζουσες.

• Agree 1

πριν 48 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

@GoMaR

Μετά τα Χριστούγεννα, που θα γυρίσει η αδερφή μου από Όσλο, θα σου έχω πακετάκι δώρο ένα Powerbank 8000mAh. Αχρείαστο να'ναι.

Πήγα να πάρω πατάτες προχτές που λες, και είχε ΣΕΡΡΩΝ και όχι ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Δεν έχουν δοκιμαστεί για το πόσο καλές είναι ακόμη. Αλλά κάνω υπομονή μήπως φέρει τις δοκιμασμένες και σου στείλω 2-3 κιλά :D

@GoMaR, πάρε αυτό το κινητό φίλε (μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω, ξέρω ότι δεν είσαι για τέτοια έξοδα εννοείται :) ) .

Εδώ εικόνα από φίλο που το χρησιμοποιεί φουλ μέσα στην μέρα (βασικά στο διήμερο :p ). 25% και έχει 12 ώρες οθόνη :o 

Κατά τ'άλλα ναι μεν κακώς δεν το είχες φορτίσει από το σπίτι το προηγούμενο βράδυ ας πούμε , από την άλλη συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά ;). Δεν έχεις και λόγο να δικαιολογείσαι. Έτυχε η στραβή όταν δεν το είχες φορτίσει. Απλά τέτοια σκηνικά συμβαίνουν για να μας θυμίζουν, όταν έχουμε smartphone, να το φορτίζουμε το βράδυ :hehe: 

Που μάλλον σημαίνει ότι έχεις σοβαρό θέμα μπαταρίας με δεδομένα κλπ κλπ ανοιχτά ώστε μέχρι τις 18:00-19:00 να έχει πέσει στο 20-30%. Εννοώ ότι η μπαταρία τα έφαγε τα ψωμιά της!

Πάρε μία δεύτερη μπαταρία αν βρίσκεις. (αποσπώμενη δεν είναι ή κάνω λάθος; Removable Li-Ion 3220 mAh battery βλέπω στα specs)

Eπειδή το κινητό σου είναι και εργαλείο ταυτόχρονα, θα του έπρεπε μία θεωρώ :) 

@GoMaR ρε φιλε τι γκαντεμια ειναι αυτη.. Φανταζομαι τι νευρα θα ειχες, μετα απο τοσες ωρες δουλεια να σου τυχει αυτο στο δρομο. Μου χει συμβει ακριβως ετσι και ειναι ζορι. Παντως ενας φορτιστης/powerbank καλο ειναι να υπαρχει :p

Ευχομαι το αυτοκινητο να μην εχει ακριβη ζημια. Μην αγχωνεσαι απο τωρα, οτι ειναι να γινει θα γινει :)

• Like 2

1 hour ago, tommybertsen said:

Που μάλλον σημαίνει ότι έχεις σοβαρό θέμα μπαταρίας με δεδομένα κλπ κλπ ανοιχτά ώστε μέχρι τις 18:00-19:00 να έχει πέσει στο 20-30%. Εννοώ ότι η μπαταρία τα έφαγε τα ψωμιά της!

Πάρε μία δεύτερη μπαταρία αν βρίσκεις. (αποσπώμενη δεν είναι ή κάνω λάθος; Removable Li-Ion 3220 mAh battery βλέπω στα specs)

Eπειδή το κινητό σου είναι και εργαλείο ταυτόχρονα, θα του έπρεπε μία θεωρώ :) 

Αμέσως βγήκε συμπέρασμα..η μπαταρία μπορεί να είναι στα τελευταία της (το ξέρω καιρό) αλλά δε σημαίνει κάθε μέρα γυρνάω σπίτι με άδεια μπαταρία.

Συνήθως είμαι στο 40-50% 

Απλά έτυχε εκείνη η μέρα να κάνω χρήση κινητού.

Συμεών : δεν είχα νεύρα φίλε μου. Έχεις που έχεις την ταλαιπωρία, τα νεύρα δε θα βοηθήσουν. 

Σε ευχαριστώ πάντως :p

• Like 2

Εδω ο άνθρωπος πήγαινε από τη σκύλα στη Χάρυβδη και κολλήσατε στο κινητό :hehe:

Γομάρι δες το σαν εμπειρία και ελπίζω το κάρο να μην εχει ακριβή ζημιά!

• Like 4

Καλημέρα.

Χθες, μόλις τελειώσαμε με το μπάνιο της μικρής, είπα να καθήσω να παίξω λίγο ROTTR. Αμ δε. Ο ύπνος μου χτύπησε γλυκά την πόρτα και αφού είδε πως επέμενα να τον αγνοώ, με άρπαξε γερά με τις δαγκάνες του. Κοιμήθηκα στην καρέκλα.

Όταν ξύπνησα, πήγα μέσα να ισιώσω λίγο το κορμάκι μου. Αμ δε. Η μπέμπα ξύπνησε και, για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν ξανακοιμήθηκε στο πεντάλεπτο. Τι τη βάλαμε ανάμεσά μας, τι της είπαμε τραγούδια, τι την αγκαλιάσαμε, τίποτα. Το μάτι γαρίδα, η ενεργητικότητα στα ύψη και, ενώ εμείς κουτουλούσαμε από τη νύστα, το χαμόγελο μέχρι τ'αυτάκια της. Και να οι αγκαλιές και τα φιλιά και να τα χάδια και οι φωνούλες.

Τελικά, αφού χάσαμε τον ύπνο μας (λαμβάνοντας, όμως, μια γερή δόση ευτυχίας), αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μας. Έτσι είναι η ευτυχία, έτσι είναι η αυπνία;).

• Like 9

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.