Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρα. Δυο μέρες προσπαθώ να ξεμπερδέψω με τις τράπεζες και δεν τα έχω καταφέρει. Τουλάχιστον, δεν πρόκειται για δικές μου υποθέσεις.

Είχα κολλήσει ένα καλώδιο τηλεόρασης με ταινία διπλής όψεως σε ένα ράφι. Πάνω σήμερα να το τραβήξω και μαντέψτε...

Έμεινε η εξωτερική επένδυση του καλωδίου πάνω στην ταινία!! Κάτι μου λέει ότι ήταν ποιοτικότατο :hehe:

qn4qd2p.jpg

πριν 1 λεπτό, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Σήμερα, μας πλάκωσε το πάπλωμα.

Σας ζηλεύω. Ξύπνησα 7 από το συνάχι, χτύπησα ένα cold and flu, πήγα λαϊκή και χασάπη και από τις 9 είμαι γραφείο...

• Like 3

πριν 1 λεπτό, το μέλος GriGaS έγραψε:

Σας ζηλεύω. Ξύπνησα 7 από το συνάχι, χτύπησα ένα cold and flu, πήγα λαϊκή και χασάπη και από τις 9 είμαι γραφείο...

Περαστικά. Άσχημο πράγμα το κρυολόγημα. Έκανες και πυρετό;

Πάντως, μην μας ζηλεύεις. Τα δοντάκια της μπέμπας μάς έχουν μετατρέψει σε ζόμπι. Εδώ και 2 μήνες περιμένουμε να βγουν τα πάνω.

Καλημέρα σας

χρόνια πολλά στις Αννούλες σήμερα. @Olianna πολυχρονη κουκλα μου και @tommybertsen να την χαίρεσαι και να την προσέχεις

@Seafalco Στέλιο να χαίρεσαι την Αννα σου!

• Agree 2

Παρασκευη και 13 ηταν χθες; Οχι..  Παρολα αυτα περασα γολγοθα μεγαλο.
Η μερα ξεκινησε απο το πρωι που εκανα 2,5 ωρες να παω δουλεια λογω του ακατανομαστου. Ηταν ολα μπλοκαρισμενα, σταματημενα, περιμεναμε με σβηστες μηχανες για να ξεκινησουμε.
Εν τελει κανουμε αναστροφη για να παμε απο αλλους δρομους. Με ολα αυτα, μετα απο 2,5 ωρες φτασαμε δουλεια...
Στην επιστροφη τωρα απο δουλεια φευγω με ελαχιστη μπαταρια στο κινητο. Κλεινω ιντερνετ,wifi, gps και οτι αλλη χαζομαρα για να μπορουν να με βρουν την ωρα που θα ειμαι στο αμαξι για σπιτι.(ξεροντας οτι θα καθυστερησω αρκετα)

Στην Κηφισιας στο υψος του Ψυχικου,  σβηνω τη μηχανη γιατι αναμεναμε...Την αναβω..αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασια..Ω να μη σου γ@.. Τι να κανω εγω τωρα ; που ανεβαζε και που να το αφησω με ολα σταματημενα γυρω μου;;;
Παω με αλαρμ δεξια οσο μπορω, να αρχισουν να βγαινουν καπνοι απο το καπο και το παραταω μετα απο καποια μετρα στην εξοδο απο εναν παραδρομο πανω στο πεζοδρομιο. Σβηνω, ανοιγω καπο, φουλ καπνοι.
(Ναι, παραφλου ειχα παντα και παντα ελεγχω θερμοκρασιες- Μην επικεντρωθουμε στη βλαβη ομως)
Το μεγαλο μου αγχος ηταν στο κινητο οτι λογω χαλασμενης μπαταριας στο 15%, κανει μια βουτια και κλεινει. Πως θα ενημερωσω και τους δικους μου και την οδικη; Στη μεση του πουθενα εγω, να μην υπαρχει μαγαζι γυρω, να μη μπορω να το αφησω εκει και να φυγω.. Ολα αυτα σκεφτομουν και με πιανει φοβος για το πως θα πρεπει να δρασω.Ψυχραιμια ομως ελεγα απο μεσα μου. Δεν ειμαστε χαζοι!
Αρχικα ενημερωνω τους δικους μου. Τελος. Μετα την οδικη.(ειμαι στην καθοδο της Κηφισιας, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ακριβως απο την Citroen.Δεν εχει νουμερο εδω.(Ειχα ρωτησει και εναν ταξιτζη κιολας) Κυριε Ιασονα θα κανει 1,5 ωρα να ερθει! WHAT???? Ναι δε γινεται νωριτερα. Τη κατσαμε λεω απο μεσα που θα σβησει κα ιτο κινητο μου απο μπαταρια.. (Ναι δεν εχω φορτιστη- ολο λεω να παρω και δεν παιρνω- Ναι ουτε powerbank.Απαραδεκτος αλλα αυτη ηταν η κατασταση και θα επρεπε να την αντιμετωπισω)

Το κινητο 5% και αναρωτιεμαι πως και δεν εχει κλεισει. Φακο δε μπορουσα να αναψω για να δω την μηχανη..Με βοηθησε ενας περαστικος.Τον ευχαριστω δημοσια.Αρχισα να παγωνω  γτ στεκομουν ορθιος στη κηφισιας(μιας και το αμαξι δε φαινοταν εκει που το ειχα αφησει) για να περιμενω την οδικη.
Η κληση εγινε 19:18. Η ωρα 20:30 ακομα μονος και ορθιος εγω και να ερχεται ο αδερφος μου powerbank και κινητο + για συμπαρασταση..
Βαζουμε το powerbank @@ δεν φορτισε καθολου..................... :hehe:

Οκ λεω, ψυχραιμια..Ορεστη θα παρουμε την οδικη απο σενα να δωσουμε 2ο κινητο. Δε μπορει να καλεσει για καποιο λογο..Δοκιμαζουμε απο το δικο μου (με τον φοβο μη κλεισει) Δινουμε 2ο κινητο και κλεινει!! τουλαχιστον εχουμε καθυσηχαστει οτι θα μας βρει ο οδηγος γιατι το σημειο ηταν δυσκολο..
Να παγωνουμε και οι δυο λογω αναμονης και εν τελει εμφανιζεται η οδικη στην ΑΠΕΝΑΝΤΙ πλευρα της Κηφισιας. Πω ρε λεω..Μας βλεπει ευτυχως για καλη μας τυχη (ειχα ανοιχτο το καπο) και κανει αναστροφη και ερχεται.
Κηφισιας 240 μου ειπαν στην Citroen.. Αφου συμφωνησαμε και οι δυο οτι τον παιζουν στα κεντρικα της interamerican.. μου λεει οτι σε επαιρνα και τηλεφωνο και ηταν κλειστο. Μααα ενημερωσαμε για 2ο κινητο..Δε με ενημερωσαν κυριε Ιασονα..Οποτε ξανα συμφωνησαμε στο οτι τον παιζουν στα κεντρικα..Τελος παντων, ηταν πολυ καλος ανθρωπος και οσο φορτωνε το αμαξι..ακουμε ενα 4ο μπαμ..
Εγινε καραμπολα ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημειο που ημασταν.. οκ...................... Τι αλλο θα συμβει;; Ενας πο@στης Τουρκος ηρθε και τα γ@μησε ολα...

Για να μη τα πολυλογω τελικα, του δινουμε οδηγια να το παει στον μηχανικο (αφου ειναι ενημερος και ο φυλακας της αντιπροσωπειας) και τελος. Εμεις παμε σπιτι με τον αδερφο μου κατα τις 10+
Παιρνω τον φυλακα μετα τηλεφωνο για το αν παρεδωσε το αμαξι η οδικη και μου λεει ναι αλλα εχετε ξεχασει 100Ε μεσα στο αμαξι.. @#$@#%^@#$@
Δε ξερω για κοστος ζημιας και τι θα ειναι αυτη, αλλα Δεκεμβρη μηνα δινω για τελη που ειναι και πολλα, για ασφαλεια ετησια,ενφια, εφορια και τωρα η ζημια αυτοκινητου.

Αυτα φιλοι μου. Ηθελα να τα πω καπου.
Καλη σας ημερα :p

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 7
  • Wow 2

Καλημέρα σε όλους τους Λαμπήτες ! :) 

@karmen1983 Αγάπη να 'σαι καλά, ευχαριστώ για τις ευχές, θα τις χαίρομαι και τις . . . δυο ! :D

@Olianna Χρόνια σου καλά και πολλά ! ! !  @tommybertsen να την χαίρεσαι και πάντα χαρούμενοι!

Χρόνια πολλά και σε όλες τις Αννούλες του Λάμπη, να τις χαιρόμαστε και . . .

Καλημέρα ! ! ! :D

• Agree 1

πριν 30 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Περαστικά. Άσχημο πράγμα το κρυολόγημα. Έκανες και πυρετό;

Είμαι της φατρίας των MacLaud. Όσο και να προσπαθεί δε με ρίχνει. Πυρετό ευτυχώς δεν έχω κάνει ακόμα

πριν 30 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Τα δοντάκια της μπέμπας μάς έχουν μετατρέψει σε ζόμπι. Εδώ και 2 μήνες περιμένουμε να βγουν τα πάνω.

Panadol/Depon είναι η λύση!

Χρόνια πολλά στις Άννες! @tommybertsen να τη χαίρεσαι!

• Like 1
  • Agree 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.