Jump to content

Recommended Posts

πριν 5 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Μάστορα μου έχεις μείνει λίγο πίσω : P

Είναι αυτό το 0,1% που απομένει και την προβληματίζει. Γι' αυτό προτιμάει το σίδερο που είναι 100% αποτελεσματικό! :D

Έγινε επεξεργασία από TopCLR

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

47 minutes ago, karmen1983 said:

Να με συμπαθάς αλλά κακώς δε τα σιδερώνεις.

Οχι τόσο για το θέμα εμφάνισης... Δε παίζει να βάλω ειδικά εσώρουχο που δεν έχει πατήσει πάνω του η πλάκα από το σίδερο.

Τώρα που επέστρεψα Ελλάδα, μου τα σιδερώνει η μάνα μου!B)

πριν 29 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

και πάλι όμως για εκείνο το 0,1% χρειάζονται μερικά γραμμάρια υπέρθερμου ατμού

πριν 29 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε:

Είναι αυτό το 0,1% που απομένει και την προβληματίζει. Γι' αυτό προτιμάει το σίδερο που είναι 100% αποτελεσματικό! :D

Το 0,01%  είναι για τα δικαστήρια σε περίπτωση που τους στοχοποιήσει κάποιος με συγκεκριμένο ανθεκτικό μικρόβιο.

Αλλα ακόμα και για αυτό εάν βάλεις λιγότερα ρούχα το αντιμετωπίζεις.

Γλιτώνεις και το πλυντήριο από τις βλάβες με τις παραμυθένιες προδιαγραφές κιλών που αναγράφουν. Εμένα είναι 7 κιλών πάνω από 5 ποτέ.

Στεγνωτήριο, ειδικά για τους Αθηναίους, γενικότερα αυτούς εντός πόλης, και τις εργαζόμενες γυναίκες, λύνει χέρια.

Όχι ότι μετά δε θα σιδερώνετε καθόλου αλλά γλιτώνετε το χρόνο στεγνώματος, αρκετό σιδέρωμα & τα ρούχα το χειμώνα δεν μυρίζουν μπόχα από τα τζάκια και τα συναφή.

PS: Πάω να προσθέσω στον τίτλο στην αρχική, "Εδώ οι καλές νοικοκυρές".

• Like 3

πριν 7 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Καθόλου ατυχής γιατί βλέπω ακόμα συνεχίζεις και χρησιμοποιείς θηλυκό γένος για μια δουλειά σαν τις άλλες. Εγώ έχω σηναντίσει και άνδρες να κάνουν αυτή τη δουλειά και μάλιστα στα σκάφοι βγάζουν γερά λεφτά.

Χρησιμοποιώ θηλυκό γένος γιατί για γυναίκες καθαρίστριες ξεκίνησε η κουβέντα, και γιατί δεν έχω δει να καθαρίζει άνδρας για βιοπορισμό σπίτια.

Ότι άλλο θες έχω δει (και σε νοσοκομείο) αλλά σε σπίτια όχι. Επίσης μία δουλεία που πολύ δύσκολα την κάνει Ελληνίδα αλλά διαπρέπουν οι αλλοδαπές (πάλι δεν έχω δει άνδρα εδώ), είναι η φροντίδα ηλικιωμένων.

πριν 8 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Χρησιμοποιώ θηλυκό γένος γιατί για γυναίκες καθαρίστριες ξεκίνησε η κουβέντα, και γιατί δεν έχω δει να καθαρίζει άνδρας για βιοπορισμό σπίτια.

Ότι άλλο θες έχω δει (και σε νοσοκομείο) αλλά σε σπίτια όχι. Επίσης μία δουλεία που πολύ δύσκολα την κάνει Ελληνίδα αλλά διαπρέπουν οι αλλοδαπές (πάλι δεν έχω δει άνδρα εδώ), είναι η φροντίδα ηλικιωμένων.

Εγώ έχω δει αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Όταν κάνεις ένα επάγγελμα δεν έχει σημασία που το κάνεις δηλαδή σε σπίτι ή σε σκάφος. Απεναντίας στο σκάφος έχεις περισσότερες τουαλέτες και μεγαλύτερη δυσκολία γιατί το σαπουνίζεις παντού.

Εκείνο που μετράει είναι τα λεφτά.

Όταν μπαίνουν οι αλλοδαποί σε μια χώρα για να επιβιώσουν ρίχνουν τις τιμές του ανειδίκευτου και εκτοπίζουν  αυτούς που έπαιρναν κανονικό μεροκάματο.

Έχει άντρες νοσοκόμους, αν πληρώνεις φροντίζουν και σένα και τον ηλικιωμένο.

Δεν είναι λοιπόν ότι δεν καταδέχονται, είναι θέμα χρημάτων.

• Like 2

15 hours ago, ΓιαγκΤ said:

Μάστορα μου έχεις μείνει λίγο πίσω : P

Τα απολυμαντικά/αντιβακτηριδιακή χρειάζονται μεγάλη φειδώ:

https://www.npr.org/sections/health-shots/2016/09/08/492965889/watch-bacteria-invade-antibiotics-and-transform-into-superbugs

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορευτούν τα σαπούνια τα περιέχουν, μάλλον κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό.

• Like 4

πριν 3 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

Τα απολυμαντικά/αντιβακτηριδιακή χρειάζονται μεγάλη φειδώ:

https://www.npr.org/sections/health-shots/2016/09/08/492965889/watch-bacteria-invade-antibiotics-and-transform-into-superbugs

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορευτούν τα σαπούνια τα περιέχουν, μάλλον κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό.

Καμία σχέση η αντιμετώπιση της προσβολής του οργανισμού από τα βακτήρια με την απολύμανση των αντικειμένων με τα οποία έρχεσαι σε επαφή.  

Υπό αυτό το «λογικό άλμα» θα έπρεπε να απαγορευθεί πχ το ξύδι που είναι ισχυρό αντιβακτηριδιακό., αλλά και το σιδέρωμα που θα τα έκανε ανθεκτικότερα.

Τα αντιβιοτικά καταπολεμούν τις επιπτώσεις  ενώ τα απολυμαντικά αποτρέπουν την εν ώρα αδράνειας  μεταφορά τους.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.