Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα από το γραφείο.

Σήμερα στο σπίτι έχει γενική καθαριότητα (ή καθαργιότητα, που έλεγε μια ψυχή) και στρώσιμο χαλιών. Οπότε, ξύπνησα στις 6.30, γιατί θα ερχόταν η καθαρίστρια στις 8.30. Μάζεψα λίγο, τακτοποίησα και, κάπου εκεί, ο ρόλος μου επί σκηνής τελείωσε. Για κανένα σκούπισμα, σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα καλός είμαι, αλλά στο σπίτι ΄τωρα έχουμε τον Ράμπο της καθαριότητας.

Μου έκανε εντύπωση, πάντως, το ότι η καθαρίστρια ήρθε μετά από 2 εβδομάδες, καθώς ήταν κλεισμένη όλον αυτόν τον καιρό (κάθε, μα κάθε, μέρα), αλλά και η δουλειά που ρίχνει αυτή η γυναίκα (καθαρίζει 2 σπίτια τη φορά, δηλαδή δουλεύει 08.00-15.00 και 16.00-21.00). Και μιλάμε και για μια σκληρή δουλειά (απορρυπαντικά, χλωρίνες, καθαρισμός τζαμιών, μπάνιου κ.τ.λ.).

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρες.

@DEADLAZARUS

Πες της να έρθει μία βόλτα από εδώ.

Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, καθάρισμα μπάνιου και κουζίνας 300€ ταρίφα.

Με 10 σπίτια την εβδομάδα, 4 φορές το μήνα είναι άνετα στα 12000€ το μήνα. 7000€ μετά φόρων.

πριν 12 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Από περιέργεια πόσο παίρνει; 

30-40 ευρώ, αναλόγως του αν θα βγει εκτός ωραρίου. Το ωράριο είναι 08.00-15.00.

Την προηγούμενη φορά που ήρθε σε μας, τέλειωσε στις 5 (όχι σχόλια για την καθαριότητα του σπιτιού μου παρακαλώ:p), οπότε μας πήρε 40.

Είναι κλεισμένη όλη την εβδομάδα και, συνήθως, κάνει δύο βάρδιες. Η δεύτερη βάρδια είναι για μίνι καθαριότητα (λιγότερες ώρες). Τα πρωινά κάνει τις γενικές. Αν πούμε ότι παίρνει 60 ευρώ τη μέραΧ7 ημέρες την εβδομάδα=420 ευρώΧ4 εβδομάδες=1.700 ευρώ περίπου. Σκληρή δουλειά, αλλά έτσι μεγάλωσε και σπούδασε τα παιδιά της. Και δεν είναι μεγάλη. Γύρω στα 45.

πριν 10 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Καλημέρες.

@DEADLAZARUS

Πες της να έρθει μία βόλτα από εδώ.

Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, καθάρισμα μπάνιου και κουζίνας 300€ ταρίφα.

Με 10 σπίτια την εβδομάδα, 4 φορές το μήνα είναι άνετα στα 12000€ το μήνα. 7000€ μετά φόρων.

Αν είναι έτσι, έρχομαι εγώ:hehe:. Ποια πτυχία και ποια δουλειά. Για να βγάλω αυτά τα χρήματα, πρέπει να ζητάω από κάθε εντολέα μου χιλιάρικο ακατέβατο.

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS

@DEADLAZARUS

Άσε και τα πράγματα είναι δύσκολα. Ψάχνουμε εδώ και καναδυο μήνες au pair από Ελλάδα. Να έρθει να μείνει μαζί μας για κάνα δίμηνο. Διατροφή και στέγη, αεροπορικά και 1500€ το μήνα. Δεν έρχεται καμια. Ναι ξέρω είναι δύσκολα να φύγεις από τη χώρα για ένα δίμηνο αλλά μιλάμε για 3000€. Λεφτά που δεν βγαίνουν εύκολα στην Ελλάδα. 

Δηλαδή εγώ που όταν καθαρίζω το μπάνιο βάζω και οδοντοβουρτσα στους αρμούς των πλακακιων θα μπορούσα να διαπρέψει στη Νορβηγία. 

Ζάχο την κοπέλα την ψάχνετε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή επ αοριστω; 

• Like 1
  • Haha 6

πριν 4 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

@DEADLAZARUS

Άσε και τα πράγματα είναι δύσκολα. Ψάχνουμε εδώ και καναδυο μήνες au pair από Ελλάδα. Να έρθει να μείνει μαζί μας για κάνα δίμηνο. Διατροφή και στέγη, αεροπορικά και 1500€ το μήνα. Δεν έρχεται καμια. Ναι ξέρω είναι δύσκολα να φύγεις από τη χώρα για ένα δίμηνο αλλά μιλάμε για 3000€. Λεφτά που δεν βγαίνουν εύκολα στην Ελλάδα. 

Να βάλω περούκα δηλαδή:hehe:;

Πέρα απ' την πλάκα, παρατηρώ ότι τέτοιες δουλειές (+νυχούδες, μακιγιέρ κ.τ.λ.) αποφέρουν χρυσάφι, γιατί τα λεφτά είναι μαύρα.

πριν 17 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

@DEADLAZARUS

Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος από Φλεβάρη :p 

πριν 3 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Δηλαδή εγώ που όταν καθαρίζω το μπάνιο βάζω και οδοντοβουρτσα στους αρμούς των πλακακιων θα μπορούσα να διαπρέψει στη Νορβηγία. 

Όταν με πιάνουν οι καλές μου, το κάνω κι εγώ :hehe: Αυτά είναι κατάλοιπα από το στρατό :p 

• Like 2
  • Haha 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος από Φλεβάρη :p 

Όταν με πιάνουν οι καλές μου, το κάνω κι εγώ :hehe: Αυτά είναι κατάλοιπα από το στρατό :p 

Την καλλιόπη την κάναμε με μπουκαλάκι χλωρίνης, ρίχνοντας λίγες σταγονίτσες (το μπουκαλάκι έπρεπε να φτάσει και για τα υπόλοιπα). Στραβάδια, ε στραβάδια:p.

• Haha 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Την καλλιόπη την κάναμε με μπουκαλάκι χλωρίνης, ρίχνοντας λίγες σταγονίτσες (το μπουκαλάκι έπρεπε να φτάσει και για τα υπόλοιπα). Στραβάδια, ε στραβάδια:p.

Όταν είχε επιθεώρηση, την κάναμε με οδοντόβουρτσες και με ότι άλλο θέλεις. Γιωτά, ε γιωτά. Ή αλλιώς iball :p 

• Haha 3

Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Όταν είχε επιθεώρηση, την κάναμε με οδοντόβουρτσες και με ότι άλλο θέλεις. Γιωτά, ε γιωτά. Ή αλλιώς iball :p 

Επιθεώρηση; Ποια επιθεώρηση; 1,5 μήνα έβγαλα σε φυλάκιο στα βουνά και 3 μήνες στο ΚΨΜ. Βγάλε ένα δίμηνο βασική, ένα μήνα τουρνέ όλα τα στρατόπεδα του νησιού για κομαντοασκήσεις και 20 ημέρες άδεια και τι έμεινε; Τέλειωσε η θητεία.

πριν 3 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

iball :p 

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:. Γιωτόμπαλο. Θεϊκό.

• Haha 1

πριν 3 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

30-40 ευρώ, αναλόγως του αν θα βγει εκτός ωραρίου. Το ωράριο είναι 08.00-15.00.

Είναι κλεισμένη όλη την εβδομάδα και, συνήθως, κάνει δύο βάρδιες.

Από περιέργεια τι εθνικότητος είναι;

πριν 6 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Από περιέργεια τι εθνικότητος είναι;

Από την Αλβανία.

Και προς αποφυγή παραπληροφόρησης, διορθώνω αυτό που είπα σχετικά με την αμοιβή της: δούλεψε από τις 08.30 μέχρι τις 16.45 και πήρε 65 ευρώ. 8 ευρώ την ώρα.

• Like 1

Πολλές Ελληνίδες δεν καταδέχονται τέτοιες δουλειές μην σπάσει κανένα νύχι... μετά κακοφαίνεται σε πολλούς που οι αλλοδαποί αγοράζουν μετρητοίς μονοκατοικίες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.