Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Κατι μου λεει με αυτα που βλεπω οτι το λεκανοπεδιο θα περασει μεγαλυτερη δοκιμασια αποψε απο οτι ολες τις υπολοιπες μερες.

Η γιδα φαινεται να εχει ορεξη δυστυχως...

• Like 1

πριν 26 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Κατι μου λεει με αυτα που βλεπω οτι το λεκανοπεδιο θα περασει μεγαλυτερη δοκιμασια αποψε απο οτι ολες τις υπολοιπες μερες.

Η γιδα φαινεται να εχει ορεξη δυστυχως...

Ποσο δικιο ειχες...Στα Δυτικα προαστια ξεκινησε χαλασμος Κυριου!!!!!!!:amen:

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Και εδώ έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποση ώρα. 

Νομιζω οτι ζουμε εκατονταδες χιλιομετρα μακρυα ωρες ωρες :p

Εδω ριχνει συνεχομενα πανω απο ωρα

• Haha 1

πριν 7 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τι 4-5 ρε άνθρωπε. Ούτε 2χλμ απόσταση δεν έχουμε :hehe: 

Και εγώ που να το ξέρω βρε άνθρωπε; Ακόμα και αυτά πολλά είναι όμως, έχουμε καταντήσει σαν κάτι ντοκιμαντέρ που έδειχνε παλιά και μέσα σε 5 λεπτά είχε ρίξει καρέκλες, τραπέζια και τα συναφή και είχε ήδη επανέλθει η γαλήνη / aka ήλιος :mellow:

Καλημέρα (ελπίζω)... Η μικρή με φλέματα, τα οποία 2 φορές ως τώρα την έχουν κάνει να κάνει εμετό την ώρα που τρώει. Η γυναίκα με κόκκινο γδαρμένο λαιμό και πρησμένους αδένες, αλλά χωρίς πυρετό. Εμένα με τριγυρνάει, αλλά δεν θα του κάνω το χατήρι...

In other news χθες μας είπαν από το νηπιαγωγείο ότι θα σχολάσουν στις 9μιση. Η μικρή φυσικά ήθελε να πάει γιατί θα έκαναν κουκλοθέατρο και θα έλεγαν τραγούδια της ημέρας. Ξεκινάω με τον κωλόκαιρο να την πάω. Οι πόρτες κλείνουν 8μιση. Φτάνουμε 8μιση και από τα 40+ παιδιά που είναι και στα 2 τμήματα βρίσκω μόνο την μία αίθουσα ανοιχτή και κάπου 6-7 παιδιά μέσα... Σε λίγο πρέπει να ξαναβγώ στη βροχή να πάω να την πάρω...

• Wow 1

Καλημέρα και καλό κουράγιο στους δοκιμαζόμενους.

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν και εδώ. Λέτε να βυθιστεί το νησί; Αμερική γίναμε με τούτες τις καταστροφές.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.