Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 48 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Η πλάκα με την πολεοδομία είναι ότι όταν θες να βγάλεις μία άδεια για να φτιάξεις το σπίτι ή το μαγαζί σου, σου βάζει όσα εμπόδια μπορεί για να σου βγει η πίστη, να χάσεις χρόνο, μέχρι να καταφέρεις να βιδώσεις μία βίδα.

σε αυτό αναφερόμουν, όχι στα αυθαίρετα.

πριν 8 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

1500 αιτήσεις κάθε μέρα για τακτοποιήσεις.....νομιμοποιήσεις........ αυθαιρέτων 

Είμαι 99% σίγουρος ότι μετράνε και τις "δοκιμαστικές" καταχωρήσεις που κάνουμε οι μηχανικοί για να δούμε πώς δουλεύει το σύστημα. Ο αύξων αριθμός αυτή τη στιγμή είναι στο 25.000 και αμφιβάλω σοβαρά για το εάν έχουν πληρωθεί τόσα παράβολα.

Μόλις τώρα, το μέλος f117 έγραψε:

τι να σου πω δεν ξέρω...αυτό το νούμερο το άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο...γιαυτό το είπα

από την προηγούμενη εβδομάδα το λένε αυτό το νούμερο... μπούρδες των δημοσιογράφων...

• Like 1

δεν αμφιβάλω οτί μπορεί να είναι και μπουρδολογία και με βάση το νούμερακι που είπες εσύ...

Ωστόσο ώρες ώρες γίνομαι κακός και δεν λυπάμαι εάν πάθει κάτι κάποιο "σπιτάκι" που είναι χτισμένο σε μια πλαγιά....ή το γκρεμίσουν.... :mellow: 

• Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πες μου πού είδες το παράπονο στο σχόλιό μου :p 

Με συν επήραν τον από πάνω. Ένα δίκιο το έχεις.

Εδώ πάντως έχουμε "καλοκαιράκι" προς το παρόν.

• Like 1

Μου έσκασε το πίσω λάστιχο χτες:wall:. Δεύτερη φορά που παθαίνω φούιτ μέσα σε 2 μήνες...

4 hours ago, bezdim said:

Χαίρομαι που σας βλέπω πάλι εδώ. Λαμπίτης έγινα 11 χρόνια πριν, 18 χρονών βοσκαρουδάκι αμούστακο, τώρα κοντεύω τα 30. Μια συγκίνηση την αισθάνομαι.

Η ζωή αλλά κυρίως η οικονομική κρίση επηρρέασε αν όχι όλους, πολλούς από εμάς. Βάλε στρατό και μετά δουλειά, έχασα πολλά χόμπι μου. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν ότι χάνοντας τις ασχολίες μου άρχισα να χάνω και την ταυτότητα μου και να μαζοποιούμαι. 

Φταίνε οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης και οι πολλές ώρες εργασία για λίγα χρήματα. Στο εξωτερικό είναι λίγο διαφορετικά. Τουλάχιστον εκεί, κάποιος αμείβεται καλά για την εργασία του.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.