Jump to content

Recommended Posts

Μόλις τώρα, το μέλος minast έγραψε:

Πιο δίπλα χτύπησε άσχημα... Μέχρι τώρα 15 νεκροί.

Ναι, το συμπλήρωσα πάνω. Τριγύρω χτύπησε πολύ άσχημα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να αφήνονται στο έλεος των καιρικών φαινομένων, αλλά ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα...

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 1 λεπτό, το μέλος PetrosD έγραψε:

Τρία.

Την ζητάς την απάντησή σου :p @astrolabos , please, take over :p 

@bezdim, καλησπέρα! 

Ο @Lakisss ο τζορντανέλης είναι μαστ, γι'αυτό τον έχεις άβαταρ :p 

3 χρόνια πριν ήταν το τελευταίο σου ποστ!

Για τα σόσιαλ μύδια, τι να πει κανείς! 

Spoiler

Κάνε λάικ και ένα παιδάκι στην Αφρική θα πάρει 0.10€, share and subscribe :p 

Spoiler

3 minutes ago, tommybertsen said:

Την ζητάς την απάντησή σου :p @astrolabos , please, take over :p

Απάντα εσύ. Κολώνεις;:p

9 minutes ago, bezdim said:

Γιατί σταμάτησα να ποστάρω 3,5 χρόνια πριν;

Στο ΠΟΘ, τρία φίλε, καλά είπα:

bezdim reacted to a post in a topic: Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0 November 17, 2014

8 minutes ago, tommybertsen said:

You eat her and be cold :hehe: 

You eat her σημαίνει "εσύ την τρως". Το "Να τη φας" μεταφράζεται περίπου ως: "Eat her".

Μάθε μπαλίτσα! :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Χαίρομαι που σας βλέπω πάλι εδώ. Λαμπίτης έγινα 11 χρόνια πριν, 18 χρονών βοσκαρουδάκι αμούστακο, τώρα κοντεύω τα 30. Μια συγκίνηση την αισθάνομαι.

Η ζωή αλλά κυρίως η οικονομική κρίση επηρρέασε αν όχι όλους, πολλούς από εμάς. Βάλε στρατό και μετά δουλειά, έχασα πολλά χόμπι μου. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν ότι χάνοντας τις ασχολίες μου άρχισα να χάνω και την ταυτότητα μου και να μαζοποιούμαι. 

• Like 4
  • Wow 1

πριν 56 λεπτά, το μέλος bezdim έγραψε:

Χαίρομαι που σας βλέπω πάλι εδώ. Λαμπίτης έγινα 11 χρόνια πριν, 18 χρονών βοσκαρουδάκι αμούστακο, τώρα κοντεύω τα 30. Μια συγκίνηση την αισθάνομαι.

Η ζωή αλλά κυρίως η οικονομική κρίση επηρρέασε αν όχι όλους, πολλούς από εμάς. Βάλε στρατό και μετά δουλειά, έχασα πολλά χόμπι μου. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν ότι χάνοντας τις ασχολίες μου άρχισα να χάνω και την ταυτότητα μου και να μαζοποιούμαι. 

Μην σε πέρνει απο κάτω. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Και πριν μαζά είσουν, απλά είχες έναν "ρομαντισμό" της ηλικίας.

Τέσπα, σκέψου θετικά προς το παρών. Δεν έχεις παντρευτεί κιόλας... :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Haha 1

Καλημέρα. Μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα, μια αχτίδα φωτός απάλυνε τη μουντή διάθεσή μας. Για τις χθεσινές βροχές ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Τσεκαρισμένο αυτό, ε; Από υπεύθυνα χείλη. Βρήκαμε τον ένοχο.

Χρόνια πριν, οι πυρκαγιές που κατέκαψαν τη μισή Ελλάδα, οφείλονταν στον στρατηγό άνεμο. Αύριο-μεθαύριο, όταν θα ξαναβρέξει, χιονίσει, εκδηλωθεί πυρκαγιά, θα ευθύνεται ο Κρύπτον, οι Ελ (α, ρε Σούπερμαν) και οι Νεφελίμ.

Δεν ανησυχώ όμως. Η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τα χθεσινά γεγονότα. Κάτι μου λέει ότι φταίχτης θα είναι κανένας βουλωμένος αγωγός (από μόνος του) ή η βροχή που ήταν έντονη (τι το θέλε κι αυτή;).

• Like 8

Πυρκαγιές, μπάζωμα, κλπ

Αλλά βάλε και τον φουκαρά, τον φτωχό, τον κλασσικό τον μ............  εροκαματιάρη τον Αστό-Έλληνα που θέλει ένα κεραμμύδι να βάλει το κεφάλι του απο κάτω.

Το ότι θα το χτίσει όπου γουστάρει δεν  μας νοιάζει...

• Like 2

Σαφώς. Άλλη μεγάλη πληγή κι αυτή. Οι κατά τόπους πολεοδομίες έχουν καταστρέψει κάθε έννοια καλαισθησίας κατά το χτίσιμο των παλατιών μας. Τι θέλει το παιδί; 300 τ.μ. σπίτι; Στο δάσος; Να μπαζώσει το ρέμα; Να χρησιμοποιήσει όποιο υλικό του κατέβει στο κεφάλι; Να βάλει και έναν-δυο ορόφους από πάνω; Πάνω σε πλαγιά, για να φαίνεται και από μακριά το ανάκτορο και να σκάσει από τη ζήλια του ο γείτονας; Ευχαρίστως. Λίγο λαδάκι να πάει μπρος η μηχανή και είσαι έτοιμος.

Καλημέρα σε όλους και εύχομαι πραγματικά να ειναι καλύτερη από την χθεσινή.

Η πλάκα με την πολεοδομία είναι ότι όταν θες να βγάλεις μία άδεια για να φτιάξεις το σπίτι ή το μαγαζί σου, σου βάζει όσα εμπόδια μπορεί για να σου βγει η πίστη, να χάσεις χρόνο, μέχρι να καταφέρεις να βιδώσεις μία βίδα. To ζω αυτές τις μέρες στο πετσί μου...

Και όταν πρόκειται για σπίτια που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια γίνεται γαργάρα το πράμα. Πραγματικά κράτος δικαίου!

πριν 7 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Δεν φταίει η πολεοδομία για το μπάχαλο που υπάρχει στη νομοθεσία

Συμβιωτικά λειτουργούν. Ένα αξεδιάλυτο κουβάρι από τραγελαφικές διατάξεις και αστείους φωτογραφικούς νόμους περί νομιμοποιήσεων (αλήθεια, πόσες ευκαιρίες νομιμοποίησης αυθαιρέτων έχουν ανακοινωθεί;) σε συνδυασμό με διεφθαρμένους υπαλλήλους, οι οποίοι ούτε ξέρουν ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν τις επιπτώσεις των πράξεών τους. Ο νόμος εφαρμόζεται από τους ανθρώπους και όχι αυτόματα.

Συμφωνώ ότι το νομοθετικό πλαίσιο είναι τραγελαφικό, αλλά δεν είδα να διαμαρτύρονται οι υπάλληλοι στις πολεοδομίες ή να επισημαίνουν ότι η άναρχη δόμηση καταστρέφει ανεπανόρθωτα τον οικιστικό ιστό. Αντιθέτως, βλέπω ότι όπου ήθελε να χτίσει ο καθένας, έχτιζε, με την άδεια, πολλές φορές, των πολεοδομιών και ερχόταν μετέπειτα το Ελληνικό κράτος να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα, για να μην δυσαρεστηθούν τα κομματικά πελατάκια.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.