Jump to content

Recommended Posts

Πήγα στην τράπεζα σήμερα (Πειραιώς) στο κλείσιμο (ακριβώς 14:05) και η πόρτα ήταν κλειστή. Παρακάλεσα μία να μου ανοίξει αλλά μάταια, χρυσή την έκανα αλλά αυτή τίποτα! Να εξυπηρετήσουν έναν άνθρωπο δεν μπορούν, όταν πάνε στα μαγαζιά στις 21.30 απαιτούν να κάνουν τη δουλειά τους, και τα θέλουν και τις Κυριακές ανοιχτά. 

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ισχύει ότι τα ρούχα ενός παιδιού μαζεύονται στο άψε σβήσε. Τρία φορμάκια της μικρής+πετσετούλα αλλαγής+εσωτερικά φανελάκια+καλτσάκια και έτοιμοι. Αυτά μαζεύονται σε 2 ημέρες. Η γυναίκα μου και εγώ βάζουμε ένα την εβδομάδα και η μπεμπούλα 2-3.

αυτά που περιγράφεις είναι κάτω από ένα κιλό... σπίτι μας αν δε γεμίσει το καλάθι δε μπαίνει πλυντήριο (εξαιρούνται κάποια ευαίσθητα που μπαίνουν σε ειδικό πρόγραμμα και ειδικές περιπτώσεις εμετών που ευτυχώς πλέον είναι σπάνιες)

• Like 1

O Martin Christopher στο βιβλίο του Marketing Logistics έχει περιγράψει πως σε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων οι καταναλωτές έχουν πάψει να είναι brand loyal, αντίθετα επιλέγουν από ένα σύνολο προμηθευτών με βάση τη διαθεσιμότητα στο ράφι και την ύπαρξη κάποιας προσφοράς.

Έτσι και εγώ, ανάμεσα σε Lenor, Quanto και Soupline επιλέγω αυτό που έχει κάθε στιγμή την καλύτερη προσφορά ανά τιμή μεζούρας.

• Like 1
  • Haha 3
  • Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.