Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

23032496_515169935514955_754443244172741

Καλημέρες

πριν 15 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Spoiler

NbckOh5.jpg

τέϊκ μπούστ εντ καμ...(meaning→ pare fora ki ela..) :jester::hehe:

Spoiler

:rofl::rofl:

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1

πριν 10 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Όσο για το ρεύμα εδώ θα αναφέρω απλά πως για το μήνα Σεπτέμβριο, με σπίτι 137 τ.μ. που ζεσταίνεται με σώματα ρεύματος, με έναν υπολογιστή και 2 τηλεοράσεις να δουλεύουν συνέχεια και πλυντηρια/στεγνωτήρια περίπου 10/15 εβδομαδιαίως το κόστος του ρεύματος ήταν 50€.

αυτό με τα 10-15 πλυντήρια εβδομαδιαίως δεν μπορώ να το καταλάβω. είμαστε 3 άνθρωποι σπίτι (άντε πες 2.5 γιατί η μικρή είναι 5 ετών) και με το ζόρι να βγάζουμε 20-25 κιλά άπλυτα την εβδομάδα το οποίο σημαίνει ότι συνήθως βάζουμε 2-3 πλυντήρια στο 9κιλο που έχουμε.

@jax7480 πήγα να κάνω τον Moderator του εαυτού μου, αλλά τα έκανα λίγο κ@λο γιατί με πρόλαβες και απάντησες...

Έγινε επεξεργασία από GriGaS

Με έναν στη δουλειά, το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο. Πλέον δεν προσπαθούμε να παγιδέψουμε ο ένας τον άλλον, απλά όταν βρισκόμαστε στο διάδρομο, κερδίζει όποιος πεί πρώτος "Αυτός.1-0" και κάνει και τη χαρακτηριστική κίνηση :hehe:

• Like 2
  • Haha 2

πριν 54 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

(άντε πες 2.5 γιατί η μικρή είναι 5 ετών)

Σίγουρα?

Εγώ τείνω να αποδέχομαι την θεωρία που λέει, πως η ποσότητα ρούχων προς πλύσιμο είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας.

Βλέπω τις μικρές της αδερφής μου, και τα άπλυτά τους καθε μέρα είναι ίδια με αυτά μιας ομάδας ραγκμπι.

πριν 18 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Σίγουρα?

Εγώ τείνω να αποδέχομαι την θεωρία που λέει, πως η ποσότητα ρούχων προς πλύσιμο είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας.

Βλέπω τις μικρές της αδερφής μου, και τα άπλυτά τους καθε μέρα είναι ίδια με αυτά μιας ομάδας ραγκμπι.

Μετρώντας τεμάχια ρούχων ναι. Μετρώντας βάρος ή όγκο, ένα tshirt μου ισοδυναμεί 4 δικά της.

• Like 1

Ισχύει ότι τα ρούχα ενός παιδιού μαζεύονται στο άψε σβήσε. Τρία φορμάκια της μικρής+πετσετούλα αλλαγής+εσωτερικά φανελάκια+καλτσάκια και έτοιμοι. Αυτά μαζεύονται σε 2 ημέρες. Η γυναίκα μου και εγώ βάζουμε ένα την εβδομάδα και η μπεμπούλα 2-3.

πριν 23 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Το πρόβατο είναι χαρούμενο, πολύχρωμο και έρχεται προς το μέρος σας :p 

Με τα φρένα σπασμένα

πιο αργό κι απ'το replay είναι, δεν θα φτάσει....

:whistling:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.