Jump to content

Recommended Posts

13 minutes ago, GriGaS said:

Και μιας και είχαμε τη συζήτηση για τα δόντια, σήμερα το πρωί ένας από τους κάτω κοπτήρες της μικρής κουνιόταν (σε φάση συν πλην 45 μοίρες ως προς την κατακόρυφο). Έλα να τον βγάλεις μου λέει η σύζυγος. Πρώτη αντίδραση μου κόβονται τα πόδια... Τελικά ήταν πιο απλό από όσο νόμιζα και έτσι πλέον η μικρή είναι μια μικρή φαφουτίτσα.

Και ο δικός μου γίνεται σχεδόν 6 και ήδη με ανησυχεί αυτό με την αλλαγή δοντιών....:unsure:

Έγινε επεξεργασία από akilleas

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Εμένα μόλις έμπαινα στο login screen δεν έπαιζε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο (ενώ οπουδήποτε αλλού λειτουργούσαν κανονικά, πχ bios) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στα Windows. Εε έκανα ένα format γιατί είχα καιρό και έστρωσαν τα πράματα.

Έγινε επεξεργασία από UltraB

Μόλις τώρα, το μέλος UltraB έγραψε:

Εμένα μόλις έμπαινα στο login screen δεν έπαιζε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ενώ οπουδήποτε αλλού λειτουργούσαν κανονικά (πχ bios).

Εε έκανα ένα format γιατί είχα καιρό και έστρωσαν τα πράματα.

Για εκει με βλέπω.... Προσπαθούσα να το αποφύγω...

Μόλις τώρα, το μέλος jax7480 έγραψε:

4 φορές εγκατάσταση, 4 φορές δεν μπήκα ποτέ windows, 4 φορές έκανε rollback αυτόματα.

Εσβησα τον φακελο windows.old ο μ@λ@κ@ς και δεν μπορω να κανω rollback.... :(

πριν 28 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Εμένα μόλις έμπαινα στο login screen δεν έπαιζε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο (ενώ οπουδήποτε αλλού λειτουργούσαν κανονικά, πχ bios) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στα Windows. Εε έκανα ένα format γιατί είχα καιρό και έστρωσαν τα πράματα.

πριν 5 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

4 φορές εγκατάσταση, 4 φορές δεν μπήκα ποτέ windows, 4 φορές έκανε rollback αυτόματα.

Καλημέρα

giphy.gif

• Like 2
  • Haha 2

πριν 1 λεπτό, το μέλος kpetros έγραψε:

@astrolabos   είμαι σε δημόσια υπηρεσία και η ώρα είναι σχεδόν 12 , ακόμα μου λένε καλημέρα . Τι να κάνω ?

Φύγε οσο ειναι καιρος.... :p

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.