Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρα, καλημέρα. Διακρίνω μια ωραία ατμόσφαιρα στο forum. Αγάπη μόνο, παιδιά. Αρμονία και ευεξία. Χαλάρωση και ομφαλοσκόπηση.

Υ.Γ. Προτείνω το διαχρονικό (έχουμε ρίξει γκομενάκια μ' αυτό:tomato:) σουξέ του τροβαδούρου των μελτεμιών του Αιγαίου "Ποιος-ποιος, ποιος μωρό μου, ποιος;" να το στέλνουμε κάθε μέρα στον @astrolabos, ελαφρώς παραφρασμένο βέβαια (ποιος σου λέει καλημέρα, κάθε μέρα όλη μέρα;). Για τους υπόλοιπους στίχους, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ώστε να το συμπληρώσουμε το άσμα. 

• Like 2
  • Haha 1

πριν 14 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Καλημέρα, καλημέρα. Διακρίνω μια ωραία ατμόσφαιρα στο forum. Αγάπη μόνο, παιδιά. Αρμονία και ευεξία. Χαλάρωση και ομφαλοσκόπηση.

Υ.Γ. Προτείνω το διαχρονικό (έχουμε ρίξει γκομενάκια μ' αυτό:tomato:) σουξέ του τροβαδούρου των μελτεμιών του Αιγαίου "Ποιος-ποιος, ποιος μωρό μου, ποιος;" να το στέλνουμε κάθε μέρα στον @astrolabos, ελαφρώς παραφρασμένο βέβαια (ποιος σου λέει καλημέρα, κάθε μέρα όλη μέρα;). Για τους υπόλοιπους στίχους, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ώστε να το συμπληρώσουμε το άσμα. 

Μη, και θα πας άκλαυτος! Και μην πεις ότι δεν στο πα! :hehe:

• Haha 2

Καλημέρα να έχουμε :) 

πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

Τι έγινε; προλάβαμε την Μαρίκα; :hehe:

Με πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα :p

Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω άσχημα και η κούραση δεν με εγκαταλείπει με μερικές ώρες ύπνο αλλά ζητάω λίγο παραπάνω :hehe: 

• Like 3

Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Καλημέρα να έχουμε :) 

Με πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα :p

Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω άσχημα και η κούραση δεν με εγκαταλείπει με μερικές ώρες ύπνο αλλά ζητάω λίγο παραπάνω :hehe: 

Εσύ δεν έχεις πει ακόμα την γνώμη σου και αρχίζω να ανησυχώ!

Μη ρωτήσεις σχετικά με τι, ο νοών νοείτω :p

Έγινε επεξεργασία από UltraB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.