Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα στους απανταχού Λαμπήτες! ! ! :D

Η μπόρα τη νύχτα "έπλυνε" τη πόλη και όλα το πρωί ήταν πιο ζωντανά και δροσερά ! 

Καλή δύναμη σε όλους και χαμόγελα! :)

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

23 minutes ago, jax7480 said:

Ευχαριστώ.

Έχω δύο meetings με Dell και HP για Hyper converged solutions και να αρχίσω να ετοιμάζομαι για το ταξίδι στην Ινδία.

Επίσης μας κάνει review και η Microsoft και πρέπει να ετοιμάσω όλα τα licenses.

2 μέρες σπίτι με γονική άδεια λογω του ότι τα παιδιά ήταν άρρωστα και για να μπορέσει να πάει η γυναίκα στη δουλειά.

Εκτός αν εννοείς άλλη παρουσίαση κι εγώ λέω ότι νά'ναι τόση ώρα...:hehe:

Καλημέρα Ζάχο. Θα πας τελικά σε hyper converged λύση; Έχεις δοκιμάσει και software λύσεις όπως to Storage Spaces Direct της Microsoft (το οποίο λένε ότι παίζει καλά), Nutanix, StarWind κλπ;

Ίσως θα ήταν ενδιαφέρουσα μία ξεχωριστή ενότητα στον Λάμπη μιας και το trend πάει προς τα εκεί.

Για την ώρα η λύση που παίζει (και δεν παίζει στην ουσία) είναι Microsoft Azure και VM's σε διάφορα locations ( η λύση που ψάχνω είναι για off site εγκαταστάσεις. Η βασική εγκατάσταση στα κεντρικά είναι σχεδόν όλα physical). Δυστυχώς η MS δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο load των server μέσω Azure και ψάχνω εναλλακτική.

Για την ώρα ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Έρευνα κάνω για να δω τι έχει να προσφέρει ο καθένας.

Υ.Γ. Αν κάποιος mod θέλει μπορεί να το μεταφέρει σε νέo thread.

Να είμαι 7.20 νοσοκομείο, να περιμένω δύο ώρες το λιγότερο να δώσω αίμα για εξετάσεις και όταν έρχεται η ώρα να με τρυπάνε 3 φορές γιατί δε βρίσκουν φλέβα! Εν τέλη να μου το πήρε η μάνα που είναι νοσηλεύτρια...

Τον κακομοίρη τον αδερφό μου τον τρύπησαν μέχρι και στην παλάμη, μέχρι που εν τέλη του το πήρε η μάνα και αυτού.

Φανταστείτε τις συγκεκριμένες να τις είχαν σε τίποτα αιμοδοσίες...

Κατά τ' άλλα, καλημέρα ( ; )

Έγινε επεξεργασία από UltraB

On ‎9‎/‎1‎/‎2017 at 4:57 PM, jax7480 said:

Καλησπέρες.

Hide contents

Ήρθε η άλλη να κάνει παρουσίαση. Απορώ αν κοιτούσε κανείς τον projector...

pic2.thumb.jpg.cb41bbac44db7553cda915f01a5dd1e8.jpgpic1.thumb.jpg.f0cb953832a5ab7629f65f40de1cba2e.jpg

σε τέτοιες παρουσιάσεις έχεις να παρευρεθείς;;;

• Like 1

31 minutes ago, jax7480 said:

Για την ώρα η λύση που παίζει (και δεν παίζει στην ουσία) είναι Microsoft Azure και VM's σε διάφορα locations ( η λύση που ψάχνω είναι για off site εγκαταστάσεις. Η βασική εγκατάσταση στα κεντρικά είναι σχεδόν όλα physical). Δυστυχώς η MS δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο load των server μέσω Azure και ψάχνω εναλλακτική.

Για την ώρα ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Έρευνα κάνω για να δω τι έχει να προσφέρει ο καθένας.

Υ.Γ. Αν κάποιος mod θέλει μπορεί να το μεταφέρει σε νέo thread.

Έχεις κοιτάξει για μία συνδυαστική λύση datacenter colocation μαζί με κάτι τέτοιο ; Σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερος ο φόρτος εργασίας για σένα όσον αφορά το setup και το maintenance 

1 hour ago, UltraB said:

Να είμαι 7.20 νοσοκομείο, να περιμένω δύο ώρες το λιγότερο να δώσω αίμα για εξετάσεις και όταν έρχεται η ώρα να με τρυπάνε 3 φορές γιατί δε βρίσκουν φλέβα! Εν τέλη να μου το πήρε η μάνα που είναι νοσηλεύτρια...

Τον κακομοίρη τον αδερφό μου τον τρύπησαν μέχρι και στην παλάμη, μέχρι που εν τέλη του το πήρε η μάνα και αυτού.

CePgseLWAAAZaRZ.jpg

• Like 1

5 hours ago, UltraB said:

Αίμα για εξετάσεις στη Νορβηγία έχουν δώσει και τα 2 μικρά μου, η γυναίκα μου κι εγώ. Σου τρυπάνε το δάχτυλο όπως κάνει ο μετρητής σακχάρου και με αυτό το δείγμα βγάζουν τα αποτελέσματα.

Καλύτερα να μην σας πω, πως κάναμε εξετάσεις αίματος στα μικρά στην Ελλάδα. 3 να κρατάνε το παιδί και μία να παίρνει αίμα με το παιδί να ουρλιάζει. Πολιτιζμός... my @ss.

Ο μικρός είχε τέτοιο φόβο μετά που δεν πλησίαζε άνθρωπο με άσπρα για μήνες.

5 hours ago, denexo said:

Έχεις κοιτάξει για μία συνδυαστική λύση datacenter colocation μαζί με κάτι τέτοιο ; Σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερος ο φόρτος εργασίας για σένα όσον αφορά το setup και το maintenance 

Κάτι τέτοιο κοιτάω απλά από άλλη εταιρεία.

https://www.simplivity.com/

51 minutes ago, jax7480 said:

Κάτι τέτοιο κοιτάω απλά από άλλη εταιρεία.

https://www.simplivity.com/

Πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα Ζάχο. Αν δεν βαρεθείς, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γράψεις κανά 2 αράδες απο τις εντυπώσεις σου σε ένα νέο thread.

• Like 1

@jax7480 @UltraB

Να μαζευτούμε όσοι δε μας βρίσκουν φλέβα. Και γω τα ίδια τράβηξα προπερσι που ήμουν νοσοκομείο λόγω ατυχήματος και χρειάστηκαν κάποιες εξετάσεις αλλά και παλιότερα που έπρεπε για ένα χρόνο να κάνω κάθε μήνα εξετάσεις αίματος λόγω φαρμακευτικής αγωγής ( ακμή , χάπια reducar ) και όσες φορές πήγαινα για εξετάσεις αίματος δεν έβρισκαν πάντα φλέβα τις μισές φορές χαχαχ

πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε:

Αίμα για εξετάσεις στη Νορβηγία έχουν δώσει και τα 2 μικρά μου, η γυναίκα μου κι εγώ. Σου τρυπάνε το δάχτυλο όπως κάνει ο μετρητής σακχάρου και με αυτό το δείγμα βγάζουν τα αποτελέσματα.

Καλύτερα να μην σας πω, πως κάναμε εξετάσεις αίματος στα μικρά στην Ελλάδα. 3 να κρατάνε το παιδί και μία να παίρνει αίμα με το παιδί να ουρλιάζει. Πολιτιζμός... my @ss.

Ο μικρός είχε τέτοιο φόβο μετά που δεν πλησίαζε άνθρωπο με άσπρα για μήνες.

Ότι χειρότερο Ζάχο! Ακόμα θυμάμαι που ήμασταν στα πρώτα χρόνια της ηλικίας μας με τον αδερφό μου και μας είχαν πάει οι γονείς μας Αθήνα για σοβαρές εξετάσεις. Μας είχαν τρυπήσει παντού μέχρι να μας πάρουν το αίμα που θέλουν.

Πρώτη φορά πάντως μου έτυχε το συγκεκριμένο και δε θέλω να γνωρίζω τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν η μητέρα μου εκεί να μας το πάρει.

Ελπίζουμε και η ποσότητα του αδερφού μου να φτάνει για όλες τις εξετάσεις και να μη χρειαστεί να ξαναπάει.

Και όλα αυτά σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του νησιού που όσοι ώρα ήμασταν είχε πάνω από 100 άτομα μετά από εμάς να περιμένουν στο μικροβιολογικό.

Στην Νορβηγία φτάνει η ποσότητα αίματος από το δάκτυλο, ή είναι μόνο για πολύ βασικές εξετάσεις;

Εμένα στη Γερμανία μου πήραν 2 αμπούλες αίμα κάθε φορά για εξετάσεις. Υποπτεύομαι ότι το υπόλοιπο το δίνουν για αιμοδοσία, κάτι το οποίο δεν θέλω.

Επίσης, τη 2η φορά που έδωσα αίμα για εξετάσεις, στο αριστερό δε βρήκε φλέβα η νοσοκόμα και με τρύπησε και στο δεξί. Το αριστερό μελάνιασε για 4 μέρες σε εκείνο το σημείο.:wall:

Οι δύο αμπούλες αίμα δεν είναι για αιμοδοσία, είναι για πιθανό λάθος στην ανάλυση του αίματος ώστε να έχουν καβάτζα για να το ξανακάνουν αν χρειαστεί. Αν δε χρησιμοποιηθεί δε ξέρω τί γίνεται, λογικά πάει για απόβλητα.

• Like 1

Καλημέρα να έχουμε και Ζάχο καλή ξεκούραση ελπίζω :p

πριν 13 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Υποπτεύομαι ότι το υπόλοιπο το δίνουν για αιμοδοσία, κάτι το οποίο δεν θέλω.

Είναι κάποιες στιγμές που με προβληματίζεις πολύ :p 

• Like 1

πριν 40 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Μετά από 14 μέρες τα παιδιά πάλι στον παιδικό.

Καλή (δεύτερη) αρχή! Και η δικιά μου τη Δευτέρα ξεκινάει νήπιο...

Όσον αφορά τις αιμοληψίες, εμένα μου έχουν πει πως έχω φλέβες φτιαγμένες για αιμοδοσία. Και έτσι τακτικά πηγαίνω και δίνω μισό κιλό αίμα... Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά είναι ότι πρέπει να κοιμηθώ κανά δίωρο για να συνέλθω και ότι η όρεξή μου διπλασιάζεται... :p

Μια και το θίξαμε, πάντα είναι καλή ευκαιρία να υπενθυμίζουμε ότι η αιμοδοσία είναι από τις πιο ευεργετικές και ανιδιοτελείς πράξεις που μπορεί να κάνει κάποιος. Δίνεις κάτι που σου περισσεύει και πραγματικά χαρίζεις ζωή.

• Like 8

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.