Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη τη παρέα και χρόνια πολλά στις Ζαχαρένιες και τους Ζαχαρίες!

@jax7480 πολύχρονος και ότι επιθυμείς boy!

@astrolabos Να χαιρεσαι την γυναικα βρε

• Like 8
  • Agree 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Χρονια πολλα σε ολους και ολες και μια ξεχωριστη ευχη στον ανθρωπο που δε μας ξεχναει ποτε, στον μεντορα,στον τελειο, τον κορυφαιο.. Ζαχο Δογκανο:hehe:

• Like 4
  • Haha 1

Καλημέρα, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα Ζάχο και στην εορτάζουσα σύζυγο του αστρολάβου (γλίτωσα τα μπαν μέχρι του χρόνου).

Επιτέλους (πλάκα κάνω), ήρθαν τα μηχανάκια του διαβόλου (2 παρακαλώ, για μένα και τη γυναίκα μου, παρότι είμαστε μαζί στο γραφείο) και τώρα πρέπει ο power ranger της τεχνολογίας, ο elon musk των καταφερτζίδικων πληρωμών, ο chuck norris των δόσεων (όχι πολλών), εγώ δηλαδή, να τα εγκαταστήσει. Μόλις βρω χρόνο βέβαια. Να πω ότι θα χρησιμοποιηθούν, θα είναι ψέμματα. Εδώ γυρνάνε όλοι τις τσέπες και πέφτουν 5λεπτα, οι κάρτες μάς μάραναν. Fear not όμως, γιατί σε λίγους μήνες θα έρθουν και τα mobile pos. Θα μπαίνουν στην κωλό(τσεπη) και θα μάς κάνουν καλύτερους ανθρώπους και επαγγελματίες. Rant over and out.

• Like 4
  • Haha 3

πριν 4 ώρες, το μέλος denexo έγραψε:

Επ τι έχουμε εδώ; Έχει πάει 9.20 και δεν εχει πει κάποιος καλημέρα; Εντάξει λοιπόν

Reveal hidden contents

πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

πριν 3 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε:

Καλημέρααα

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Καλημέρα,

201708310102314851.jpg

• Like 2
  • Haha 1
  • Wow 1

25 minutes ago, sstav said:

καλημέρα...εχεις κάποια παρουσίαση σήμερα; :p

χρονια σου πολλά για χθες...

Ευχαριστώ.

Έχω δύο meetings με Dell και HP για Hyper converged solutions και να αρχίσω να ετοιμάζομαι για το ταξίδι στην Ινδία.

Επίσης μας κάνει review και η Microsoft και πρέπει να ετοιμάσω όλα τα licenses.

2 μέρες σπίτι με γονική άδεια λογω του ότι τα παιδιά ήταν άρρωστα και για να μπορέσει να πάει η γυναίκα στη δουλειά.

Εκτός αν εννοείς άλλη παρουσίαση κι εγώ λέω ότι νά'ναι τόση ώρα...:hehe:

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.