Jump to content

Recommended Posts

πριν 8 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

1ον, ωραίο gifάκι. Astro, σου έβαλε τα γιαλιά!

2ον, πού το ξέρεις ότι είμαι big guy;

Με έκανες add στο φατσοβιβλιο Και σε είδα :p

Άντε καλημέρες ! 

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

On 20/7/2017 at 1:53 ΠΜ, το μέλος UltraB έγραψε:

Το YouTube μόνο σε εμένα τον πίνει και εμφανίζει στο subscriptions box ότι να σε μερικά thumbnails (like clickbait sexy thumbnails); :mellow:

Hide contents

Εμφανίζονται μόνο στα της σημερινής ημέρας και δεν είναι όλα τόσο σεξιστικά. Έχει και μερικά τελείως άσχετα.

Επίσης αρκετά δεν τα φορτώνει καθόλου.

tm74mFB0QwCCeGHuAybXMw.jpeg

PS: Από άλλους browser είναι μια χαρά άρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

Και για να σας προλάβω το PC μου είναι πεντακάθαρο, μόλις τώρα ελέγχθηκε για malware etc. 

Ασε ρε πέφτει αρμεγμα για παραγωγή γιδοτυριου.

Εγω δεν ειχα προβλημα που το δοκιμασα btw

Α καθάρισε με ccleaner. 

-.- τυρι

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

πριν 7 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Μεταχειρισμένη δε παίρνεις γιατί τις ξεχειλώνουνε οι αλητεζ  με αυτά τα ψιψιψινια που φαρμάρουνε.

Και καινούργια δε βρίσκεις γιατί και πάλι όλοι αυτοί  ορμάνε σαν τα κοράκια και τις εξαφανίζουνε πριν καν βγούνε στα ράφια. 

Δεν έχεις άδικο και εγώ ψάχνω κανά μήνα τώρα για κάρτα (καμιά 570-580 ) αλλά τίποτα δεν υπάρχει.

Μόνο κάτι 570 με 300+ ευρώ που δεν αξίζει να δώσεις .

Κοίτα στο σκρούτζ όσα την έχουν διαθέσιμη : https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rx+570&from=autocomplete

Idealo.de : https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/16073.html?q=rx570

Και στο amazon : https://www.amazon.de/s/ref=sr_ex_n_1?rh=n%3A340843031%2Cn%3A427956031%2Cn%3A430161031%2Ck%3Arx+570&bbn=430161031&keywords=rx+570&ie=UTF8&qid=1500651198

Κοίτα όμως μόνο  όσα την έχουν διαθέσιμη , όχι τις προπαραγγελίες με άγνωστο χρόνο παράδοσης. 

Τέλος αν σου βρίσκετε καμιά διαθέσιμη  για πούλημα κοίτα τις αγγελίες σε διπλανό φόρουμ να δεις πόσο ζητάνε - μπορείς να πουλήσεις.

Τώρα αν έχεις καμία και την δίνεις σε λογική τιμή στείλε αμέσως π.μ.

11 hours ago, karmen1983 said:

Καλημέρα σας :) 

Εχουμε άτομα από ανατολικό Αιγαίο, δωδεκανησα; Ειστε όλοι καλά ωρε; 

παρών από κω . η πόλη έχει πολύ μεγάλες ζημίες αλλά τα χωριά είναι οκ απλά κουνηθήκαμε .

• Like 8

εγώ είμαι στο κέντρο του νησιού . άπλα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε μήπως και γίνει κανένας μεγάλος , αν και αποτι έχει φανεί ο μεγάλος πέρασε τώρα όσο πάει και είναι πιο αδύναμοι . σας ευχαριστώ παιδιά ναστε καλά.

Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσεις τι προκαλεί τις αποσυνδέσεις; 

Ίσως γιατί ο εντοπισμός δεν γίνεται με τα σωστά εργαλεία;

Καλημέρα (είναι, έφτασε επιτέλους το δέμα Ηράκλειο!).

PS: Μην απαντάτε, κλασσικά λέω τον πόνο μου :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.