Jump to content

Recommended Posts

Με τι υλικό μπορώ να συσκευασω κατι μνήμες ραμ που θέλω να στείλω σε φίλο ( έχω χάσει το κουτάκι ). Σκέφτηκα να τυλίξω την κάθε μια σε κόλα Α4 να τις βάλω σε χάρτινο κουτάκι και περιτύλιγμα απο πλαστικό με φυσαλίδες. Θα πάθουν κατι ; 

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 2 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Με τι υλικό μπορώ να συσκευασω κατι μνήμες ραμ που θέλω να στείλω σε φίλο ( έχω χάσει το κουτάκι ). Σκέφτηκα να τυλίξω την κάθε μια σε κόλα Α4 να τις βάλω σε χάρτινο κουτάκι και περιτύλιγμα απο πλαστικό με φυσαλίδες. Θα πάθουν κατι ; 

Κάντο όπως ο Ζάχος :hehe:

• Like 6

πριν 2 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Κάντο όπως ο Ζάχος :hehe:

Σωστός αλλά δεν εχω σφουγγάρι τετοιο στο σπίτι χαχα ( και των πιάτων ειναι τοσο δα μικρο χαχ ). Με το χαρτι λετε να δημιουργήσει κανα θέμα στατικού ηλεκτρισμού ; Γιατί νταξει κουτάκι και φυσαλιδοπλαστικο έχω :-p

Σας ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια σας. Ναι έχετε δίκιο δεν έχει σημασία το αν έφταιγε η όχι αλλά το ότι έφυγε. Τέλος πάντων καλό παράδεισο να έχει και να γίνει παράδειγμά σε άλλα παιδιά που δε φοράνε κράνος.

• Like 2

πριν 2 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Σωστός αλλά δεν εχω σφουγγάρι τετοιο στο σπίτι χαχα ( και των πιάτων ειναι τοσο δα μικρο χαχ ). Με το χαρτι λετε να δημιουργήσει κανα θέμα στατικού ηλεκτρισμού ; Γιατί νταξει κουτάκι και φυσαλιδοπλαστικο έχω :-p

Στατικός με το χαρτί; No :) 

Βάλε τα σε χαρτί και τσαλάκωσε μερικές εφημερίδες μέσα στο κουτί και είσαι μια χαρά. 

• Like 2

Την ειχα αραξει πριν λιγο στο μπαλκονι κ μου ηρθαν στο μυαλο τα παιδικα μου χρονια

Ανοιχτα παραθυρα κ στρωματσαδα....με το πρωτο φως μεσα στο δωματιο κ συνεχεια του υπνου

Ποσο μου εχουν λειψει αυτα τα χρονια ρε γαμωτο :wub:

• Like 1

Πλακα με κανεις ετσι; :lol:

Προχθες διπλα σκαρφαλωσανε στον 3ο(!) κ παραλιγο να θρηνήσουμε θυματα

Φαντασου στον 1ο που ειμαι εγω

Εκτος αυτου, τωρα τα βραδια η Αθηνα ειναι πολυ πιο θορυβωδεις

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 3

πριν 7 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Προχθες διπλα σκαρφαλωσανε στον 3ο(!) κ παραλιγο να θρηνήσουμε θυματα

Και μετα, οταν βγαζουμε το σκυλι (5-10 λπτ ) και αφηνουμε ανοιχτο παραθυρο (στον 3ο ειμαστε), μου λεει η κοπελα μου "ο spiderman ειναι με τους καλους" :hehe: 

Σε ποια περιοχη αυτο;

• Like 3

@PetrosD αναπολώ τα παιδικα μου χρονια...τοτε την βρισκαμε ετσι...τα κολληταρια(συνηθως πριν τις διακοπες ερχοσαντω κ τα κορασια κανα βραδυ) ολοι μαζι στρωματσαδα να μιλαμε κ να ονειρευομαστε για τις διακοπες που πλησιαζαν :)

4 minutes ago, tommybertsen said:

Και μετα, οταν βγαζουμε το σκυλι (5-10 λπτ ) και αφηνουμε ανοιχτο παραθυρο (στον 3ο ειμαστε), μου λεει η κοπελα μου "ο spiderman ειναι με τους καλους" :hehe: 

Σε ποια περιοχη αυτο;

Αγια Παρασκευη

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 3

1 minute ago, Lazy Dog said:

@PetrosD αναπολώ τα παιδικα μου χρονια...τοτε την βρισκαμε ετσι...τα κολληταρια(συνηθως πριν τις διακοπες ερχοσαντω κ τα κορασια κανα βραδυ) ολοι μαζι στρωματσαδα να μιλαμε κ να ονειρευομαστε :)

Αφού ξέρεις ότι και να το ξανακάνεις, δε θα είναι πια το ίδιο.

• Like 1

10 hours ago, Lazy Dog said:

Την ειχα αραξει πριν λιγο στο μπαλκονι κ μου ηρθαν στο μυαλο τα παιδικα μου χρονια

Ανοιχτα παραθυρα κ στρωματσαδα....με το πρωτο φως μεσα στο δωματιο κ συνεχεια του υπνου

Ποσο μου εχουν λειψει αυτα τα χρονια ρε γαμωτο :wub:

Μιλάς για τότε που ήταν ακόμα ο Κέκροπας βασιλιάς της Αθήνας;

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.