Jump to content

Recommended Posts

7 hours ago, tommybertsen said:

Προς τα εξω μενεις μαλλον (προς μηχανιωνα/θερμη) , για να λες κατι τετοιο :p Γενικα η εγκληματικοτητα στην Θεσσαλονικη δεν εχει καμμια σχεση με Αθηνα, οπως ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Εγω λεω χαλαρα απο θεμα ρυθμων, και γενικα ανθρωπων. :) Σε καθε δουλεια εχει σχετικη πιεση :) 

Καλαμαριά Αγ. Γιάννη σύνορα με Κρήνη μένω. Και γενικά σε όλη την Καλαμαριά περπατάς παντού ότι ώρα θες. :)

Σε κάθε δουλειά έχει πίεση αλλά σε σχέση με τον ρυθμό της πόλης τρέχουμε και δεν φτάνουμε..

Έγινε επεξεργασία από panos444
  • Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρες και καλή βδομάδα..

Όλη μέρα με πονοκέφαλο χθες, να σηκώνεσαι σήμερα μια χαρά,

Spoiler

να έχεις πάρει το καφεδάκι σου και εκεί που είσαι ήρεμος να σε "ξυπνάει" (όχι ο καφές) 

ένα κίτρινο βανάκι, περνώντας από μπροστά σου (στον πεζόδρομο) με ταχύτητα και να διακρίνεις

τελευταία στιγμή [Σχολικό] με τα πιτσιρίκια μέσα!  

Πρωί πρωί μπιπ μπιπ με τον @@οδηγό  ....... 

• Like 4

πριν 7 ώρες, το μέλος panos444 έγραψε:

Και γενικά σε όλη την Καλαμαριά περπατάς παντού ότι ώρα θες.

Πλεον και στην αλλη πλευρα που εμενα εγω το κανεις αυτο :) (αμπελοκηπους). Μονο το κορδελιο ειναι λιγο" καπως" . Επισης και στο κεντρο δε φοβασαι να προχωρησεις :p χαχαχα.

Καλημερα σε ολους! 

• Like 6

Σκοραρε ο Ραμσευ. Πεθανε ο Nicky Hayden και ο Roger Moore.

Εχτες ξανασκοραρε. Πεθαινει ο Μητσοτακης. 

Στο τελος θα αρχισω να το πιστευω :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 2

Διάβαζα για τον Μητσοτάκη και νόμιζα ότι αναφερόσασταν σε κάποιο πρόγονο του και όχι σε αυτόν.

Εε μετά είδα τις ειδήσεις...

Όσοι έχετε ESET, δοκιμάστε να δείτε αν σας πετάει ειδοποίηση για το certificate του outlook.com και πείτε μου να δω αν πρέπει να ψαχτώ ή όχι.

Έγινε επεξεργασία από UltraB

21 minutes ago, UltraB said:

Όσοι έχετε ESET, δοκιμάστε να δείτε αν σας πετάει ειδοποίηση για το certificate του outlook.com και πείτε μου να δω αν πρέπει να ψαχτώ ή όχι.

δεν έχω eset (βασικά δεν έχω τίποτα)
αλλά από το πρωί σε firefox το outlook μου δίνει secure connection failed ( Invalid OCSP signing certificate in OCSP response )

• Like 1

19 minutes ago, shattered said:

δεν έχω eset (βασικά δεν έχω τίποτα)
αλλά από το πρωί σε firefox το outlook μου δίνει secure connection failed ( Invalid OCSP signing certificate in OCSP response )

Και αυτό μας ενδιαφέρει στο ΠΟΘ γιατί;

:hmm: 

https://www.thelab.gr/forums/forum/58-antivirus-security/

Εαν το πεταει και σε αλλους βρε Αντωνη, θα ψαχτειτε εδω; Το παραπανω υποφορουμ γιατι υπαρχει;

Επισης αν το πεταει και σε αλλους και ψαχτεις εσυ, γιατι να μη τους βοηθησεις για την επιλυση; 

Κανε ενα θεματακι γιατι μπορει να ενδιαφερει και αλλο κοσμο ;) 

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος minast έγραψε:

Δεν. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Ποιός να τα ακούσει, αυτός που ρωτάει ή αυτός που απαντάει? :p 

ΑΑΑΑΑυτός! 2-0

Έγινε επεξεργασία από honda22
  • Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.