Jump to content

Recommended Posts

πριν 32 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

@karmen1983 άμα βρεις κανά γιατροσόφι για τα δικά σου προβλήματα ύπνου, πές το μπας και πιάσει και σε εμένα...

Είμαι στην αναζήτηση λύσης εδώ και 14 χρόνια. Που θα πάει θα τη βρω και αν την βρω με χαρά να στην πω :p 

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 36 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Φαντάζομαι ότι σήμερα το πρωί, πήγες στους γείτονες να τους επισημάνεις ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος και ότι σε ενόχλησαν και να βρείτε μια λύση, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, ώστε να μην επαναληφθεί.

Όταν τους πετύχω, εννοείται πως θα γίνει.

πριν 30 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

grapsarchidine.jpg

Συνήθως έτσι είμαι, απλά ώρες ώρες τα παίρνω κρανίο...

πριν 11 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε:

Μεζονέτα στα ΒΠ.:p

Χωρίς πλάκα κάνει τόσο ησυχία που επίτηδες αφήνω  κάτι ανοιχτο τηλ-youtube-ανεμιστήρα, ή κοιμάμε σαλόνι που ακούγεται κάπως το ψυγείο...

Κουράζει και η πλήρης απουσία ήχου, δοκίμασε κάποια  καλά 100 % κλειστού τύπου headphones και θα το καταλάβεις.

Δεν είμαι ιδιότροπος... Άλλο πράγμα το να ακούγεται κάτι και άλλο να γίνεται μετακόμιση από κάτω σου...

Anyway, το πρόβλημά μου δεν είναι ότι άργησα να κοιμηθώ, αλλά πως ό,τι και να έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ ξυπνάω επτάμιση το αργότερο....

Δεν ξέρω ηλικία αλλά αν κρίνω απο τον εαυτό μου, μια εξαντλητική μέρα, με κάποια αθλητική δραστηριότητα μέσα που θα τελείωσει και με κανά ποτάκι παραπάνω το λύνει μπαμ το θέμα.

Μήπως είναι και θέμα αγχους.

Σε ξέγνοιστες διακοπές σε κάμπινγκ (=χωρίς γυναίκες:p)  λιωμένοι πέφταμε για ύπνο 5, γινόταν τις πόπης γύρω γύρω φως φασαρία, κουνούπια, παιδάκια,, μουσικές και δεν καταλαβαίναμε χριστό μέχρι τις δυο τρείς.

Έγινε επεξεργασία από uhu
  • Like 2

Μία ώρα πριν, το μέλος GriGaS έγραψε:

Έπεσα για ύπνο κατά τη μία. Τσίτα νεύρα γιατί οι γείτονες του πρώτου ορόφου μετακινούσαν έπιπλα μεσα στα μαύρα μεσάνυχτα και είχαν αποφασίσει και ότι κάνει κρύο και είχαν ανάψει το καλοριφέρ. Εντωμεταξύ έξω είχε 19 βαθμούς και μέσα στο δικό μου σπίτι 22. Βάζω ένα playlist στο youtube, φοράω ακουστικά και προσπαθώ να κοιμηθώ... Κατά τις 2 παρά τέταρτο πρέπει να με πήρε ο ύπνος... Επτά και τέταρτο το μάτι γαρίδα (αλλά αρκετά κόκκινο).

@karmen1983 άμα βρεις κανά γιατροσόφι για τα δικά σου προβλήματα ύπνου, πές το μπας και πιάσει και σε εμένα...

Το πιθανότερο να πλημμύρισαν

• Like 1

Έτσι είχατε μάθει όσο αφορά τον ύπνο. Εγώ και κομπρεσέρ να δουλεύουν έξω άμα θέλω να κοιμηθώ, κοιμάμαι. 

Μη σας πω ότι κοιμάμαι πιο εύκολα τη μέρα παρά χωρίς φως :p

Κατά τ'άλλα, καλησπέρα!

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Το πιθανότερο να πλημμύρισαν

μπα... έχουν κανά διμηνο που μετακομίζουν / φτιάχνουν το σπίτι τους και τις περισσότερες δουλειές τις κάνουν μετά τις 11 το βράδυ...

5 minutes ago, GriGaS said:

μπα... έχουν κανά διμηνο που μετακομίζουν / φτιάχνουν το σπίτι τους και τις περισσότερες δουλειές τις κάνουν μετά τις 11 το βράδυ...

Τότε πραγματικά βγάζεις τα ρούχα λόγω καλοριφέρ, κατεβαίνεις με το μποξεράκι και τη σαγιονάρα και χτυπάς κουδούνι...

Νομίζω την επόμενη φορά θα το προγραμματίσουν καλύτερα :) 

πριν 1 λεπτό, το μέλος GriGaS έγραψε:

Το είχα κάνει μια φορά που βαράγαν τρυπάνια στις 11 το βράδυ...

Δε με πήρες τηλέφωνο να σου στείλω ένα εργαλείο για αντίποινα :p 

• Like 8

πριν 10 ώρες, το μέλος uhu έγραψε:

Μεζονέτα στα ΒΠ.:p

Χωρίς πλάκα κάνει τόσο ησυχία που επίτηδες αφήνω  κάτι ανοιχτο τηλ-youtube-ανεμιστήρα, ή κοιμάμε σαλόνι που ακούγεται κάπως το ψυγείο...

Κουράζει και η πλήρης απουσία ήχου, δοκίμασε κάποια  καλά 100 % κλειστού τύπου headphones και θα το καταλάβεις.

Που; Γιατί εδώ που μένω (Πεύκη, λίγο πιο πάνω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου) έχω συνεχώς τάσεις δολοφονικές...

• Like 1

Μόνο σε εμένα μετά το Creator Update μου χαλάει τα εικονίδια (dekstop etc) όταν κλείνει "απότομα" το PC;

Τα έχω φτιάξει μπορεί και 5 φορές μέχρι τώρα.

Εε ρε Microsoft, φιρί φιρί το πας να σε αρχίσω στα καντήλια!

πριν 13 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Μόνο σε εμένα μετά το Creator Update μου χαλάει τα εικονίδια (dekstop etc) όταν κλείνει "απότομα" το PC;

Τα έχω φτιάξει μπορεί και 5 φορές μέχρι τώρα.

Εε ρε Microsoft, φιρί φιρί το πας να σε αρχίσω στα καντήλια!

Φιρι φιρι το πας να σε αρχίσει ο αστρο στα καντήλια :p

Καλημέρα !! 

Τσ, τσ, τσ, διακρίσεις.

Χθες που οι γείτονες του @GriGaS δεν τον άφησαν να κοιμηθεί και μας είπε το πόνο του δε κάνατε παράπονα, εμένα όμως μου με σαμποτάρει η MS μου την λέτε και από πάνω. Βρε άντε απ εκεί!

Spoiler

:hehe:

Έγινε επεξεργασία από UltraB

Οι γειτονες του GriGa ομως δε συνιστουν νεο θεμα, ενω ενα ζητημα τεχνολογικο, συνιστα ;) 

Επισης σου λεει οτι "βαζεις ερωτηματικο", δε λες τον πονο σου. Εμμεσως, ζητας απαντηση στον πονο σου.

Αν απαντησουμε, πεσαμε στην παγιδα :hehe: 

Αρα εσυ μας σαμποταρεις :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Ίσως με έβαλε ο @astrolabos να σας στήσω παγίδα, που ξέρεις;

Και τελεία να έβαζα αντί ερωτηματικό πολλοί από εδώ μέσα θα απαντούσαν ακόμα κ έτσι πάντως :p

Btw, το ξεχειλώσαμε. Πάμε παρακάτω.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.