Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 23 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

απ΄την άλλη ....εφκα...εισφορές μαρτίου ...δεν έχουν βγει τα ειδοποιητήρια ...έχεις διορία τυπικά έως τις 28/4/ να αποπληρώσεις... ενα μπάχαλο...

σήμερα λέει ξεκινάει η ανάρτηση. και για να λέει ξεκινάει, θεωρώ δεδομένη μια παράταση μέχρι τουλάχιστον την άλλη παρασκευή 5/5.

• Like 2

πριν 55 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

To πρωί χιόνιζε, τώρα έβγαλε ήλιο. Ότι να'ναι.

On another note, εγκατάσταση για 24 ώρες ψηφιακού πιεσόμετρου επάνω μου για να δούμε τι γίνεται με αυτή τη ρημάδα την καρδιά.

holter;

• Like 2

To πρωί χιόνιζε, τώρα έβγαλε ήλιο. Ότι να'ναι.

On another note, εγκατάσταση για 24 ώρες ψηφιακού πιεσόμετρου επάνω μου για να δούμε τι γίνεται με αυτή τη ρημάδα την καρδιά.

Έλα ρε... Εύχομαι να μην έχεις τίποτα και απλά να είναι ο φόβος σου

πριν 3 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

[plaka_mode_on]Η πωλήτρια φταίει για τις αρρυθμίες[plaka_mode_on] 

Ευχομαι να μην ειναι τίποτα :) 

είμαι στο αναγνωστήριο της φοιτητικής λέσχης, γράφω την πτυχιακή μου, και δε βρίσκω μέρος να κρεμαστώ. Τι ανία είναι αυτή; Όσο διάβαζα και έγραφα κώδικα, όλα καλά. Ακόμη κι όσο έψαχνα βιβλιογραφία για τα πρώτα, θεωρητικά, κεφάλαια. Τώρα που πρέπει να κάτσω να γράψω κείμενο προτιμώ να πάω να καθαρίσω κανένα χωράφι στην Κεφαλονιά από τις πέτρες... (ναι, το έχω κάνει, ξέρω πως είναι, το προτιμώ από το να γράφω άχρηστα και χιλιοειπωμένα πράγματα). just shoot me in the head...

• Like 9

πριν 2 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

είμαι στο αναγνωστήριο της φοιτητικής λέσχης, γράφω την πτυχιακή μου, και δε βρίσκω μέρος να κρεμαστώ. Τι ανία είναι αυτή;  [...] just shoot me in the head...

Εγω φτιαχνω παρουσίαση με συγκριτικό για  SaaS ERP.  Θα βγαλω τις φλεβες μου με σπίρτα λεμεεεεε

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.