Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

απ΄την άλλη ....εφκα...εισφορές μαρτίου ...δεν έχουν βγει τα ειδοποιητήρια ...έχεις διορία τυπικά έως τις 28/4/ να αποπληρώσεις... ενα μπάχαλο...

πριν 1 ώρα, το μέλος astrolabos έγραψε:

Ίδιος κωδικός πληρωμής είναι με του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου.

^

Σιγουρο αυτό?

Δλδ ιδιο ποσο, ιδιος κωδικός? 

Εδώ τα έχουν κάνει μπάχαλο με μπλοκάκια κτλ...δεν αφήνουν το σύστημα να  βγάζει αυτόματα κάθε μήνα τα ειδοποιητήρια με τις "λανθασμένες" εισφορές;  Τυπικά είχαν πει ότι στο 6μηνο θα έχουν το input των φορολογικών δηλώσεων 2016 και οι εισφορές θα βγουν με βάση τα εισοδήματα του 2016 (ναι καλά...και μετά ήρθαν οι μέλισσες...)

• Like 1

Kαλα, κ εμένα δε μου βγάζει καν την μαρτιου.  Και εχω την 2/2017 να εμφανιζεται ανεξοφλητη/εκκρεμης

LoLKek omg

_____

Το ερωτημα είναι, αν πληρώσεις το ποσο, χωρις να εχει εκδοθεί το ειδοποιητήριο, τι θα γίνει?

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie

πριν 24 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Τυπικά είχαν πει ότι στο 6μηνο θα έχουν το input των φορολογικών δηλώσεων 2016

Πριν μια εβδομάδα βγήκαν και είπαν ότι δε θα είναι έτοιμοι στο εξάμηνο και μετέθεσαν τις ημερομηνίες για το Σεπτέμβριο

Ψάχνω για διαμέρισμα εδώ και αρκετό καιρό. Αρχές Ιούλη πρέπει να έχω μετακομίσει.

Πήγα χθες σε ένα viewing, ωραίο διαμέρισμα, χτισμένο το 2014 το συγκρότημα, 105 τετραγωνικά με μικρή αυλή άλλα 15-20τμ, καινούρια ηλεκτρικά κτλ τα πάντα όλα.

Συνήθως για το internet δεν ενδιαφέρομαι γιατί το πληρώνει η εταιρεία και επειδή στις περισσότερες των περιπτώσεων βάζουν κάτι τυπικό για να λένε πως δίνουν και internet κάτι σε 10Mbps up/down.

Ρωτάω χθες το παλικάρι και μου λέει: Είναι μέσα στην τιμή 300Mbps up/down και έχεις επιλογή μέχρι 1000Mbps up/down.

Μόλις βρήκαμε σπίτι είπα στην γυναίκα μου...χαχαχαχαχα.

• Like 8

Η μακακία είναι πως η γυναίκα δεν ψήθηκε. Προσπαθώ αλλά μάταια.

Και σε αυτό που πήγα σήμερα, ίδια περιοχή, ίδιες επιλογές για Internet.

Να πω και τιμές από τον πάροχο; 70€ τα 300Mbps, 100€ τα 500Mbps και 150€ τα 1000Mbps up/down.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.