Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μία ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Μα δίπλα ακριβώς υπήρχε roundabout. Τι στο ***?

Πως φαίνεται ο αγγλόφωνος :p

Καλά, τι ψάχνεις τώρα από τύπο που καβαλυκεύει το διαχωριστικό; Και να μην υπήρχε, μισό λεπτό παρακάτω μπορούσε να μπει στο άλλο ρεύμα.

1 hour ago, astrolabos said:

Μα δίπλα ακριβώς υπήρχε roundabout. Τι στο ***?

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι μνημείο παροιμιώδους βλακείας. Το οδόστρωμα έχει περιοριστεί σε 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση, με αποτέλεσμα ακόμη και μηχανάκι να παρκάρει εκτός της εσοχής, να σταματά η κυκλοφορία. Οι κυκλικές πορείες εξ ανάγκης είναι στενές, οπότε τα λεωφορεία τις καβαλάνε συνέχεια στην εσωτερική της στροφής τους, γιατί αλλιώς δε χωρούν.

Το μόνο που κάπως διασώζει την κατάσταση είναι ότι έχει αρκετές κυκλικές πορείες κατά μήκος του δρόμου, ώστε να διευκολύνεται η αλλαγή κατεύθυνσης (όπως φαίνεται και στο βίντεο). Και μετά έρχεται αυτός ο τύπος... :suicide:

• Like 3

Διαβασα το ποστ του acct χωρις να εχω δει το βιντεο και ηθελα να γραψω που να περασετε στο Ηρακλειο απο Πλαστηρα και Λεωφορο Κνωσου. 

Μετα ειδα το βιντεο... :hehe:

• Like 1

Βρέχει παντού !

Στη τσάντα με τα ψώνια, στη πλάτη μου, μέσα στα παπούτσια μου και αλλού . . . ολούθε  ! ;)

Αλλά εμείς . . .

Καλημέρα σας κι ετοιμαστείτε να πάμε για χοχλιούς ! :D

• Like 1

Βροχερες καλημεροκαλησπερες! Εδω βρεχει και φυσαει ταυτοχρονα.

Α καλαααα... 5 λεπτα πριν εβρεχε... Τωρα σταματησε. Οτι να'ναι :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.