Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Η εταιρεία που πήρα τον ενισχυτή πουλάει bluetooth dongle  80 λιρόνια και τελικά βλέπω ότι μπορείς να πάρεις με 30 δολλάρια (λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, αλλά μπορείς να το κοτσάρεις και αλλού)

Συγνώμη αλλά πόσο ηλίθιοι είναι εκεί στο STAR, να δείχνουν μετά την είδηση της παρένθετης μητέρας, έναν βιασμό σαν είδηση ?
Ήθελα να ήξερα, δεν πείραξε κανέναν αυτό ?

Πήγα στο γιατρό σήμερα, εντάξει, θα ζήσω. Μου έδωσε και μια βδομάδα άδεια από τη δουλειά!

• Like 2
  On 23/1/2017 at 4:40 ΜΜ, το μέλος l2phile έγραψε:

Η εταιρεία που πήρα τον ενισχυτή πουλάει bluetooth dongle  80 λιρόνια και τελικά βλέπω ότι μπορείς να πάρεις με 30 δολλάρια (λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, αλλά μπορείς να το κοτσάρεις και αλλού)

Expand  

Τι ενισχυτή πήρες;

On 23/1/2017 at 9:52 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ετσι λεω τον γατουλι μου :wub:

Expand  

On 23/1/2017 at 9:35 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

ζουζουμπλουκο

Expand  

Εσύ τον λες, αυτός ακούει;;:hehe:

Ο Λαμπης με ακουει τυφλα λεμε. Σαν σκυλος κανει και οχι σαν γατος οταν του μιλαω το καμαρι μου :blush:

• Like 1
  On 23/1/2017 at 10:16 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ο Λαμπης με ακουει τυφλα λεμε. Σαν σκυλος κανει και οχι σαν γατος οταν του μιλαω το καμαρι μου :blush:

Expand  

Ξέχασες να αναφέρεις το πόσο κοινωνικός είναι. Μάλλον πήρε απ' το αφεντικό του.:p

• Like 4

Το ότι γράφω πάντως καλημέρα ενώ σηκώνωμε άρρωστος να πάω να δώσω εργαστήριο που δε το πέρασα πέρυσι από μαλ βλακεία μου, με ξεπερνάει :hehe:

• Like 1
  On 24/1/2017 at 6:06 ΠΜ, το μέλος UltraB έγραψε:

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Expand  

On 24/1/2017 at 7:44 ΠΜ, το μέλος hypnz έγραψε:

Καλημέραααααα!!

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Expand  

sKkYUQ6.jpg

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.