Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Χρονια πολλα στους 45 Γιαννηδες ενος κοκκορου γνωση :p 

Spoiler

Εδω και 2 ωρες ριχνει εδω περα. Και τη νυχτα απλα ισα ισα για να γινει παγος και ξαναρχισε απο τις 11

asdfasdf.jpg

Καλησπερα! 

• Like 1

Καλην εσπέρα σε όλη τη παρέα ! ! :)

Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες μας και τις/ τους συνεορτάζοντες Ιωάννες και Προδρόμους  ! :D

Εύχομαι από καρδιάς, η χρονιά που μπήκε να τους τα φέρει έτσι, που να διακαιώσουν και με το παραπάνω

το περί "σπιτιού με Γιάννη"  λαϊκό ρητό ! 

Να 'στε καλά να σας χαιρόμαστε ! :D

• Like 1

12 hours ago, Lakisss said:

Αυτή η γραφή Αγγλικών με Ελληνικών και σίγμα τελικών, κουράζει πολύ και έχει καταντήσει κουραστική.

12 hours ago, wrong method said:

ε λολ μην τα διαβαζεισ 

Ναι έχει καταντήσει κουραστική. Μήπως να αρχίσω τα reports όποτε το βλέπω;

αχα τώρα θα αρχίσεις τα ρεπορτς;όταν το καλοκαίρι μου απάντησες στα @@ δεν ήταν για ρεπορτ;ή βάζουμε μπροστά τους κανόνες όταν μας βολεύει;

ξέρεις πως λέγεται αυτό, έτσι; 

Αυτό λέγεται ζήτημα που, αν θέλετε να το συνεχίσετε, θα το ρυθμίσετε διακριτικά σε πμ. Πολλές συμπεριφορές σε τούτο το θέμα είναι κουραστικές, αλλά δε νομίζω να θέλετε παντού αυστηρή αστυνόμευση. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ας συμπεριφερθούμε ανάλογα. Στην έσχατη, έχετε πάντα την επιλογή να αγνοήσετε κάποιον χρήστη.

Πάντως, το ΠΟΘ, με τη συνενοχή όλων, είναι ένα θέμα στο οποίο ο καθένας λέει (σχετικά) ελεύθερα τη βλακεία του. Ας μην προσποιούμαστε ξαφνικά ότι εδώ μέσα λύνονται μείζονα κοινωνικά προβλήματα.

• Like 5

-5 εκανε και εχετε βγαλει τον κοσμακη στα μπαλκονια με πετσετες, πιστολακια για τα μαλλια και αεροθερμα να ζεσταινει τις σωληνες του νερου στις

μοναδες αεριου που εσεις δεν εχετε βαλει μονωση. Υδραυλικοι τις κακιας ωρας πληρωθηκατε για παροχη ζεστου/κρυου νερου χειμωνα-καλοκαιρι

και μολις εκανε λιγο κρυο δεν υπαρχει ζεστο νερο σε ολοκληρο τετραγωνο.

Και εχετε το θρασος να λετε τηλεφωνικα στο κοσμο να βαλει πετσετες στις σωληνες ? Ελα δω ρε #@΅%^% και ζεστανε την εσυ.

Μονο φωτια δεν αναψαν μερικοι γειτονες να παμε και σουβλακια στο απεναντι μπαλκονι να κανουμε παρτυ...

• Like 2

8 hours ago, wrong method said:

αχα τώρα θα αρχίσεις τα ρεπορτς;όταν το καλοκαίρι μου απάντησες στα @@ δεν ήταν για ρεπορτ;ή βάζουμε μπροστά τους κανόνες όταν μας βολεύει;

ξέρεις πως λέγεται αυτό, έτσι; 

Ρε ψάρακα, τσίμπισες; Ή μήπως έπρεπε να βάλω και φατσούλα για να καταλάβεις ότι δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση να κάνω report, όσο κι αν με ενοχλεί;

Θύμισέ μου τί είχε γίνει το καλοκαίρι, γιατί έχω γράψει αρκετά από τότε στα @@ μου και δε θυμάμαι.

Μη ξεχνάς ότι Ιούνιο ήταν ο Τελευταίος μήνας μου στην Ελλάδα και Ιούλιος ο πρώτος στην ξενιτιά και οι αντιδράσεις μου ίσως να ήταν λίγο ακραίες.

Αν έκανα κάτι που σε ενόχλησε (για να το θυμάσαι ακόμα) πες μου τί ήταν, να απολογηθώ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.